Mira ska gå på promovering! Med bebis!

”Hur tjusig ska en vara på promovering? Jag ska följa med på en i november men har ingen passande klänning. Förutom att den ska passa tillställningen så skulle det vara bra om den går att amma i (inte under själva promoveringen såklart). Jag tänkte någon slags kimono-klänning. Har du något tips?”

Svar: Hej Mira! (Mira och jag känner varandra) Nu har jag ju bara varit på en endaste promovering, men min erfarenhet från denna kväll är att det är otroligt mixat bland klänningarna. Gemensamt för alla var dock längden, den avvek ingen från. Sedan var det lite high chaparal med tuttar och ryggar och axlar, fula material, daterade klänningar och allt möjligt. Det viktiga är, som alltid, att du tycker om klänningen och att du trivs i den.

Hoppas att du och bebisen får en fantastisk kväll!

mirakla%cc%88nning1

Du kan inte amma i den här, det medges, men bär den ändå! För min skull! Om du drar ner dragkedjan och fäller ner framtill och har en sjal och sätter dig bakom en pelare. Allt går!

Men om du trilskas så kan du ta någon av de här:

miras2

Denna passar dina färger väldigt bra, anser jag.

mira3

Den här verkar vara ganska slut, men kanske kommer in igen.

mira4

Figursmickrare där!

mira5

En ljuv dröm i blek syren.

mira6

Samma men i otroligt fint blommönster.

mira7

Dramatisk färg till en dramatisk kväll (för det blir det när man tar med sig bebis på fingrejer)

 

  1. Mira skriver:

    Tack snälla och roliga Malin! För att förtydliga så ska bebis inte följa med, men eventuellt smugglas in/akutammas så fort festen är slut. Dessutom skulle det vara kul att kunna ha klänningen igen och jag har få amningsvänliga klänningar.

    Jag gillade verkligen capeklänningen, och figurklänningen och dramaklänningen (de två senare var tyvärr slut i min storlek..)

  2. Måste fråga dig som är en trendig och snyggt klädd människa: hur är det med färger och årstider? Finns det något som säger att man inte kan ha sommarblommigt på en hösttillställning? Eller ljus kappa på vintern/hösten? Hälsar Icke-trendorakel

Comments are closed.

LOADING..