Måndag

 

Fast det är ju onsdag. Men hela den här veckan känns som en måndag som börjar om.

Jag har ingenting emot måndagar, tvärtom, men kanske ändå att det räcker med en i taget.

Jag har sovit dåligt de senaste nätterna och det är kanske inte så konstigt när man somnar med poddar om mord och vaknar mitt i en ljudupptagning från en rättegång eller någon ryslig detalj.
Eller som i natt när jag lyssnade på ett fall om en ung kvinna som trodde att hon var besatt av djävulen. Jag somnade till en lugn berättarröst och vaknar med svett i ögonvitorna när präster ska driva ut djävulen och kvinnan vrålar sina djävulsvrål rakt in i min hjärnsubstans.

Varför finns det inte poddar som är lite mer ”My little pony, My little pony!” och om det gör det, varför lyssnar jag inte på dem?

 

Kappa H&M, byxor H&M, luvtröja H&M, väska Lindex, stövlar Blankens.

I alla fall. HÄR finns senaste avsnittet av podden. Vi analyserar det amerikanska valet, samt pratar om danskar och dyr mat i tråg. Och mycket mer, såklart.

 

 

 1. Anna skriver:

  Säg till om du tröttnat på kappan och vill sälja! :)

 2. Carro skriver:

  Haha! Gör exakt samma sak. Alltså går och lägger mig med podd i öronen och vaknar till fem avsnitt senare. Men det är så avkopplande att somna till.
  Ett tips (både att lyssna och somna till) är Kära barn-podden med Louise Hallin. Den är så bra och de har så härliga röster att dala bort till.

  1. Jag brukar ställa in sovtimer, men när det blir tyst vaknar jag av tystnaden.

 3. Jag lyssnar på Odla i P1 (finns i arkivet på sr). Mest för att jag tycker om det, men det är himla bra att söva sig med också har jag upptäckt! Och det bästa är att det finns ett arkiv som sträcker sig åtminstone tio år tillbaka i tiden, så du har många avsnitt att somna till!

 4. Karina skriver:

  Tack för ditt svar, Malin! Finns nog en fet risk att jag troligtvis Narnia-försvinner i kappan med mina 1.60…kan nog se rätt ”kul” ut. Fasiken att man inte är lång. Aa ja, den kan ju klickas hem och testas lite. Så man får det bekräftat. Inte bara att jag är kort. Utan att jag inte kan ha lång snygg-kappa.
  Tack ännu en gång!

  1. Men så köp den kortare då! Den är ju dessutom mycket billigare.

 5. Karina skriver:

  Hej Malin! Du är så sjukt fin i kappan! Och jag blir så hemskt sugen på att klicka hem den (då den inte finns i ”min” butik..). Mina frågor är nu, innan klicka-hem’et – Hur lång är du, Malin? Och vilken storlek har du på din kappa. En massa tack & bunt solsken! =)

  1. Jag är 1,79 och jag har 38.
   Den är smal i modellen men det är inte en liten 38.
   Tänk på att H&M har två rutiga kappor, jag har den långa.
   Lycka till!

Comments are closed.

LOADING..