Frågor på det?

Hej!

Jag får så många frågor via mejl och kommentarer och när jag tänker att jag ska ta itu med dem så är de utspridda över tid och plats.

Så om ni vill ställa en fråga på en samlad plats, passa på nu!

Jag gjorde det igen. 

Tog mig på brösten när någon såg. 

En hel grupp SFI-elever. 

”Här kommer vi trivas!” gissade Jasmina att de tänkte. 

 1. Tammi skriver:

  Jag undrar ungefär hur mycket pengar du lägger på kläder varje månad? Tycker du verkar ha en perfekt blandning av gammalt, nytt, billigt, dyrt, second hand och märkeskläder. Puss och kram på dig!

 2. Sara skriver:

  Jag skulle uppskatta ett av dina superkanon inlägg Malin tipsar som handlar om gravidkläder i normal Svensson prisklass (läs under 500:-/del)
  Är en hel djungel att hitta gravidkläder som både är snygga och sköna!

 3. Fråga i adventstider. Ordnar du paket-kalender till barnen? 4 x 24 små klappar som planeras, inhandlas och paketeras i näpet papper med rött sidenband?

 4. Hur gick det med den där apparaten som skulle ta bort hår på benen???

 5. Stina skriver:

  Tar tillfället i akt och ställer en fråga om vänskap! Har känt mig väldigt ensam sedan jag och mina vänner hamnade i småbarnsbubblan. Tycker jag är hyfsat bra på att höra av mig och bjuder in till allt ifrån fikamys, lekdejter eller ”komma-ifrån-barnen-å-gå-på-teater”- aktiviteter men får alltmer sällan inbjudningar själv. Kompisarna tar aldrig initiativ! Men när vi väl ses har vi trevligt och jag får ofta kommentaren att ”åh, det här måste vi göra om” etc så hoppas å tror att det inte handlar om att de inte trivs i mitt sällskap. Men kan ju inte låta bli att undra såklart… känner mig lite rådvill och som sagt ganska ensam just nu. Har du några goda råd här? Tack för en strålande blogg!

Comments are closed.

LOADING..