Vad säger ni om att börja i Helsingborg?

fredagshus1

Hur mycket jag än älskar hus så är det alltid öppningarna ut ur huset som gör mig mest upphetsad. Jag har låtit bli att gå på visningar eftersom det inte finns utgång till altan från vardagsrum. Men se på bilden ovan: Hej hej grannarna, jag önskar er en trevlig dag!

fredagshus2

Varför har jag inte en gul tavla?

fredagshus3

Trappkärlek!

En trappa är husets mascara. Du kan sminka dig och sminka dig och sminka dig, men det är inte färdigt förrän du lagt mascara.

fredagshus4

Varför har jag inte gula kuddar?

Så till en lägenhet på Kungsholmen.

fredagshus5

Okej, så det här köket har alltså både walk in-skafferi OCH dubbeldörrar ut till balkong? Jamen det var ju rättvist.

fredagshus6

Finns det en lag som säger att man får 800 000 dagsböter om man river ut skåp som dessa? Hoppas det.

Och slutligen, ett Elinhus i Kungälv!

fredagshus10

Här kan du ägna dig åt din favorittradition: baka lussebullar i ekivoka former!

fredagshus11

DEN KAKELUGNEN.

fredagshus12

Nej, nu blommar asfalten, så himla fint badrum. Helt värdigt. Tänk att stå där och titta ner på sina äppelträd, åh!

 

  1. Sara skriver:

    Du har förmodligen bästa bloggen i världen. Älskar den. Älskar allt. Kanske identifikations-issue? Anyways, keep it going, du gör mig så lycklig en söndagmorgon när alla sover utom jag och bebis.

  2. Lina skriver:

    Malin, sök på Kroppkärrsvägen på hemnet och bli trappkär. Jag åkte dit idag för att jag ville bli besviken och kunna glömma det dumma, fina huset… men så va trappan finare på riktigt än på de ganska dåliga bilderna. Håll tummarna för mig!

Comments are closed.

LOADING..