Helg

 

På fredagen valde jag sneakers eftersom vintern kom av sig. Strumporna är Mårtens som jag har snott en kall kväll. Jag älskar dem så mycket, han får dem aldrig tillbaka. Men jag har köpt nya till honom, med prickar. Det var väl snällt.

Senare åt jag en sen lunch med de här två.

Vi undrade varför han hade ett USB-minne runt halsen.

”Men jag gav dig ju läderremmen och bad dig göra något så att det skulle vara lättare att hitta”

”Men inte för att du skulle ha det runt halsen som en tönt”

På lördagen köpte vi kessokla. Det såg ut såhär. Han var inte ledsen eller arg eller så. Han ville bara ligga ner på grund av skönt. Jag tog en bild på grund av söt. När jag senare tittade på bilden insåg jag att jag tagit en bild av föräldraskapet. På grund av källa: alla som någonsin har haft barn.

Med första barnet hade jag förmodligen tyckt att det var både äckligt (golvet) och lite pinsamt (att han fick ligga kvar), men nu är det mer ”Ligg inte på en kanyl och vält inga tanter”.

På söndagen gick vi på dop för mitt sjätte kusinbarn. Och oj, jag kunde visst inte låta bli att köpa kostymen jag själv tipsade om. Kostym H&M, skor Gabor, kappa Whyred, örhängen H&M, blus Wera/Åhléns.

 

 1. Maggie skriver:

  Är oxå såld på hm kostymen. Är de väldigt stor i storlek? Är 161 lång o brukar ha stl 34. Kommer jag drunkna i den?? Du äger i den i alla fall!

  1. Den är lagom i storlek, men kavajen är ju väldigt stor i modellen, så det kanske kan ställa till det. Prova!

 2. Marie skriver:

  Väskan? Köpt var? Super snygg, min stil.

 3. Qajsa skriver:

  Mitt första (enda) barn är jämnårigt med ditt, och han ligger också så där på golvet, överallt, jämt. Orka bråka.

 4. Sofie skriver:

  Hej du! Ehm. Jag undrar vad det är för golv ni har i hallen? Jag og sambon ska uppdatera nästan hela lägenheten och det pågår en strid som jag väldigt gärna vill vinna. Tror att jag har en god chans med ett förslag i stil med ert golv! Hjälp mig!

 5. Johanna skriver:

  Hej!
  Du som är bra på hitta fina kläder, jag behöver hjälp! Jag letar efter en mysig kofta som inte blir nopprig på en gång. Har du några bra tips? Den får gärna gå över rumpan och ha skärp. Tack på förhand :)

Comments are closed.

LOADING..