Dagens mejl angående min Aftonbladetkolumn

 

kommer från Claes:

”Herregud människa, är det en förlossningsskada?”

Svar:

Ja! Hur visste du det?

Jag tryckte in pennan mellan stygnen i fittus, sedan hukade jag över pappret och juckade fram och tillbaka tills kolumnen var färdig.

Tack för ditt mejl, jag är så glad att du tog en paus från att ha trång förhud.

 1. M skriver:

  Jag dör så roligt svar

 2. Ylva skriver:

  Ååh vilken fantastisk förlossningsskada i så fall! Njöt av varje ord, du är bäst!!

 3. Biggan skriver:

  Och hela dagen sitter Sveriges alla lyckliga människor och googlar ljuvliga glömda Malininlägg och blir ännu lite lyckligare och mannen med den för trånga förhuden rycks med och börjar googla och hoppsan. Snart blev han glad och ler och blev lite trevligare han också. Så är det. Så vill jag att det ska vara.

 4. Hahahahahahahahahaha
  och lite till
  hahahahahahahahahaha

Comments are closed.

LOADING..