Telia Sense

sponsorskylt_telia

Jultomten kom tidigt i år.

Jag får testa Telia Sense!

Jag och min åtta år gamla bil full av människor ska nu laddas med teknik och första hjälpen.

img_4473

När du trodde att bilen inte kunde bli snyggare utrustad än såhär.

Telia Sense erbjuder tjänster på tre områden.

1. Wifi. Alltså internet! Inget mer: ”Mamma, jag har surf!” ”Nej, gubben, det är husets modem, du kommer förlora internet så fort vi kört ut på gatan” ”Nej, det är mitt internet!” ”Men du har ju inget internet” ”MAMMA INTERNET FÖRSVANN!”

2. Funktioner som håller koll på bilen, såsom hitta bilen på parkeringen, statistik över körning och liknande. En gång när jag var gravid glömde jag bort var i stan jag parkerat bilen. Tre dagar senare hittade jag bilen tapetserad med världens dyraste tapet, 400 kronor lappen.

3. Servicetjänster från anslutna partners, tillexempel Bila, Bilprovningen och Viking Vägassistans. Service, vilket fint ord ändå. Som när jag mitt i natten körde på en grävling på en mörk och enslig väg. Att sitta paralyserad i en timme och gråta på grund av alla mördare i skogen kändes väldigt oassisterat.

Jag ska i kommande blogginlägg berätta mer om hur jag installerar och upplever Telia Sense.

LOADING..