Nu ska jag vara DEN mamman

Äntligen snö och kyla!

Idag är det den där dagen. Den enda dagen om året då vi kommer ut med barnen och ska samla på oss all vinterglädje på en enda dag. Nu händer det, det känner jag.

Om ni är inne eller ute vet inte jag, men var ni än befinner er så kan ni roa er med mina texter.

HÄR finns dagens kolumn i Aftonbladet.

HÄR finns senaste krönikan på Sköna hem.

 1. anna skriver:

  @anka: Ja, den som aldrig haft vaknätter och som alltid haft all rast och ro den kan önska sig kanske vill ha just motsatsen vid 50. Inte så konstigt.

 2. anka skriver:

  Har inte att göra med detta inlägg men då jag fick bumerang på svar på något annat som skulle ha gått till e-posten, och ja, jag är INTE av den åsikten att femtio är det nya trettio när det gäller att få barn. VEM vill ha tonåringar när man själv är i klimakteriet och VEM vill inte ha rast och ro när man har kommit upp i de åldrarna och VEM vill ha vaknätter fyllda femtio.

 3. JMC skriver:

  I vår familj är det jag som bidragit med Kosta Boda-glasen, så mannen är helt oskyldig…och apropå vitrin, ja, vi är så mainstream att vi har vitrinskåp och dessutom är hela glaskollektionen samlad där (dyrt vitrinskåp dock, men det är det nog ingen som märker eftersom Mio kopierar all design). Helt misslyckad design uppenbarligen, men vi trivs och det är ju huvudsaken.

 4. Marie skriver:

  Haha, I did not know!!! Jag försökte sälja alla glas (Kosta Boda, Chateau) asbilligt på Blocket, men ingen nappade – nu förstår jag varför. Det slutade med att jag gav tillbaka dem till svärmor efter 18 år på vinden.🙈

 5. Varför står det att krönikan i sköna hem är ”av: Cecilia Öhrn”? Nytt alterego?

Comments are closed.

LOADING..