STORA förändringar hemma!

Hittade en byrå med sex lådor hos Folks interiör, och vi är ju sex!

En låda per person och frid i himmelen.

Och på tal om byråer, HÄR är dagens kolumn i Aftonbladet.

 1. Hanna skriver:

  Men, ska du byta ut den byrån, den gamla är ju en dröm. Var hittar man en sån? Är den möjligtvis till salu? Det här med byråar är en djungel. Vill inte ha Ikeas eller Mio vill ha en gamla med minnen och historia. Vill ha din med blåa kanter

  1. Byrån fanns på Folks interiör, men verkar redan har blivit såld. Men håll koll på Folks, de har bara godsaker.

 2. Jättefint Malin! Men nu var det väl inte prokrastinerings-VM du skulle ligga i hårdträning för utan skriva en lagom rolig bok som jag kan läsa innan jag somnar. Frusta ut lite snor på kudden som sedan fastnar i håret. Men jag förlåter dig på förhand.
  Puss & kram
  Martina

 3. Anna skriver:

  Tänk att spegeln bara väntade på en kompis som var några cm högre för att själv komma till sin fulla rätt! Toppen!!

 4. pecawe skriver:

  Så snygg! Vi har en likadan i hallen med en låda för varje person + en ”nyckel-reflex-solglasögon-trasiga grejer-och allt annat skit” låda. (Eftersom vi bara är 5)

 5. Tammi skriver:

  Superfint!
  Malin, jag är övertygad om att du kommer kunna hålla deadline med nya boken. Allt du rör vid blir till guld i form av träffsäkra formuleringar som rör en på djupet. Jag har inte ens vågat läsa ”Till min dotter” eftersom jag är rädd att den ska ta slut och då har jag liksom inte kvar den att se fram emot. Dina andra böcker har jag slukat på rekordtid och sen delat med mig av dem till kompisar, familjemedlemmar och arbetskamrater! Men nu när jag vet att du skriver en ny bok så kan jag börja läsa den :) Puss och kram

Comments are closed.

LOADING..