Biggan update!

”Till Malin och hennes fina läsare.Först tänkte jag: Vad har jag gjort och hur ska jag ta mig ur det här. Sen tänkte jag en hel dag. Sen tänkte jag en dag till. Sen tänkte jag: Inte ska väl jag. Sen tänkte jag. Jo det ska jag fanimig (fritt fram för Malin att redigera) För världen är fin och det finns fler bra människor än vad det finns Trump. Och (man ska inte börja en mening med OCH men luften är fri) det finns ingen baktanke. Det finns bara kärlek i den här tanken. Så om det skulle vara så att vår familj får möjlighet att en sommar till åka i väg och njuta av Sveriges många mysterium. Då ska jag tacka hela vägen dit och hela vägen hem och jag lovar att maila Malin och hålla er underrättade vad vi gör under semestern och hur det står till med världens lyckligaste familj. Även om det bara blir en vecka i hyrvagn. Jag lovar inga bilder. För tanten är blyg och gubben likaså. Om det blir en begagnad vagn kanske den kan gå vidare sen till en familj som behöver den ännu mer. Så tack då alla fina. Jag har aldrig sett maken till kärlek. Tack Malin för att du tog med mitt brev i första läget. Jag trodde bara att du skulle ge det till Jasmina. Tack Jasmina för att du nog övertalade Malin att jag inte var en galen stalker från Utanmyra. Tack alla fantastiska fina läsare som engagerar sig så i en gammal pensionerad morsa som i mångt och mycket hade tappat tron på mänskligheten. Vi får se vart detta bär. Men se för tusan till att skriva färdigt boken i första läget Malin så du inte får en anledning till att inte få den färdig. Från djupet av mitt hjärta. Tack.”

Svar: Jag fantiserar om att vi får ihop 25 000 kronor. Då kan man hitta en välbevarad pärla från slutet av åttiotalet. (Jag har läst på!)

Sedan kan du låna ut om du vill, men vagnen är din och familjens, och ni ska rulla runt i den tills golvet rasar. 

Och bilder vill vi gärna ha, men de kan ju visa vacker utsikt vid havet och sådant!

Vilken målbild, Biggan o co gör Sverige och vi får följa med.

Precis nu passerade summan 6 000 kronor. Ni är så älskliga!

What we do in this insamling will echo in ETERNITY. 

Kärlekskänslor!

 1. Bea skriver:

  Ja, det finns ett bankgiro 258-2526 : )
  Malin la ut det på sitt Insta.
  👍

 2. Mia skriver:

  Finns något alternativ för oss som inte swishar?

 3. JMC skriver:

  Swisheli-swish! Husvagn till Biggan in the making.

 4. Malin skriver:

  Åh vad fint, jag vill vara med! Ger mig hopp om mänskligheten! Malin, kan du inte hitta någon husvagnsförsäljare som kan tänka sig matcha det vi samlar ihop? Eller iallafall bidra lite?

 5. Hanna skriver:

  Heja oss, detta fixar vi tillsammans, och tänkt va glada vi kommer vara för Biggans skull hela sommaren!!

Comments are closed.

LOADING..