Biggans husvagn!

Visst ska vi samla pengar till Biggans husvagn!

För man bara vet att hon förtjänar det och man bara vet att hon kommer pay it forward.

Jag har undersökt olika crowdfundingsajter, men de tar en provision om fem procent. Ska de få fem procent av Biggans husvagnspengar?

NEJ.

Så vi kör på swish.
Nackdelen med swish är att man inte ser summan ticka, men jag kan uppdatera flitigt så att ni vet.

Swisha en väldigt valfri summa till 070 45 39 115 så gör vi Biggans dröm sann!

Här är Biggan och en nyfunnen vän. De hjälper varandra med tvätten och barnpassning och ibland snackar de jättemycket strunt eftersom struntprat under tvättlinan är livets elixir.

Här är Biggans husvagn när det var rea i tygaffären. Katten får inte komma in och för det är katten sur

Här har Biggan gått all in och byggt ett förtält och stensatt uteplatsen.

Här har Biggan öppnat ett creperi för att har råd att förlänga säsongen.

Här lajvar Biggan sina ungdomsår när det bara var hon och killen och ett orange vindskydd. Folkabussen har de lånat av Biggans morbror Gert.

Här leker Biggan Real Housewives Extreme homemakeover. Här det så fint och vitt att man nästan inte får befinna sig. Nästa säsong säljer hon den vidare dyrt och köper något murrigt att kuska runt i kommande sommar.

 1. Louise skriver:

  Alltså bilden med husvagnsfriseringen… Det är lite så jag tänker att jag kommer leva den dagen jag får nog, säljer salongen, skaffar en husbil, slänger in katterna och aldrig kommer hem igen.

 2. Ulrica skriver:

  Swishat! Ujuj vad kul om vi får se bilder från deras resor. Härligt!

 3. Johanna skriver:

  Det här är så bra!! Har swishat.

 4. Mia T skriver:

  Nu tog ni min kommentar-oskuld :) Malin -ditt språk, dina porriga bilder på husvagnar och dina kommentarer är som balsam för min själ. Om du är mjukglassen så är Biggan strösslet. Klart som FAN att Biggan och hennes familj ska ut på vägarna i sommar! Hon kan få stå gratis på min syrras camping om hon vill. Där finns det tuppar, höns, grisar, getter, hundar, hästar och studsmatta för både stora och små barn + att den befinner sig på bästa BÄSTKUSTEN.

 5. Hanna W skriver:

  Läste Biggans fina svar på att många ville vara med och skramla och det gjorde henne ännu mer värd en husvagn som hon och hennes fina man kan åka ut med i sommar. Swishade och hoppas att det blir en husvagn till dig Biggan <3

Comments are closed.

LOADING..