Varje morgon, tack

Är det för mycket begärt att bo granne med ett bageri? Tydligen.

Men ibland kommer Elin hit med frallor och då far bregottkniven över det fluffiga fraset och begär uppstår.


I morse läste vi med förbryllat uttryck om grisbonden som åkte till dotterns skola och rev ner en affisch som informerade om kött- och mejeriproduktionens klimatpåverkan.

Grisbonden var upprörd och tyckte att han ger tillbaka, bland annat eftersom två stadsbussar drivs med hans grisbajs.

Jamendåså.

Sedan läste Elin min kolumn om Charlotte Perrellis låt i Melodifestivalen.

Den finns HÄR

Det är jättemånga som har mejlat mig såhär idag: ”Nej, det kan han inte”

Det vill säga, de tror att jag menar allvar med att min fyraåring kan skriva en bättre låt än Perrellis.

Och det gör jag ju.

 1. Ujujujujuj….T.o.m. den döda musen i grannkattens mun hade kunnat plita ner ”jag är jag å du är du”… Gediget uselt som GW skulle sagt. ;)

 2. Prova Bregott med havssalt!

 3. Camilla skriver:

  Charlotte Perrelis låt kan ha varit en av de sämsta jag hört textmässigt. Min 5-åring skulle kunna rimma med mer djup. Hon (C.P) sa ju att hon ville visa en ny sida av sig själv och DET lyckades hon ju iaf med. 😄

 4. Hannah skriver:

  Underbartt det där om Perelli. Hade själv inte sett hennes paradnummer men efter att ha läst din kolumn så var jag bara tvungen att kolla. Hade liksom dina lilla recension ekandes i huvudet medans jag hörde låten och kunde inte låta bli att skratta. Klockrent! Är vi säkra på att hennes yngsta son inte är medkompositör ändå?

 5. Kajsa skriver:

  Jag skrattade högt. Kanske av fel anledning.

Comments are closed.

LOADING..