Biggan

”Till Malin och alla fina läsare. Detta blir lite banalt. Förlåt.Detta är inte klokt. JAG. HAR. INGA. ORD. Man läser varje dag om allt elände i världen. Så. Man kan tro att ondskan har segrat i tider som dessa. Men de goda fina händelserna hamnar aldrig på förstasidor i pressen. Ändå ser vi det gång på gång i alla insamlingar som görs på alla galor. Just i detta nu känns det faktiskt som att de där krigen överallt. De kommer vi få stopp på. För de har ingen chans mot alla goda krafter som finns i världen och runt omkring oss. Kraften finns i varje kram som vi ger till våra barn, föräldrar, syskon, vänner. Den finns i femkronan som det lilla barnet ger till musikhjälpen. Den finns i klappen på kinden till gamlingen från ett hårt slitande vårdbiträde på äldreboendet. Den finns runt omkring oss varje dag om vi tittar upp. Den finns faktiskt hos Malin och alla er fina medmänniskor som samlat till en helt otroligt fin gåva till en vanlig småstadsfamilj som sliter och har svårt att få ekonomin att gå ihop. För oss betyder inte detta en husvagn. För oss betyder det här vändning på en ganska tuff tid och början på något nytt. Fortsätt förändra världen. Från djupet av hjärtat. Tack. Biggan med familj”

Svar: Det var ett nöje, det tyckte alla!

Och vi längtar efter bilder från er sommar med grillmat i förtältet och badkläder på ett provisoriskt streck. Samt recensioner av toaletter i Småland (herregud vilket mammaönskemål, ni är så söta)

Puss på dig Biggan.

P.S. Renaste toaletterna finns på Astrid Lindgrens värld. Där har de även städschema á la ”Kalle städade här 13:43” när klockan är 13:46 och man känner sig som Queen of minty fresh.

 1. Louise skriver:

  Är så glad att vi fick ihop till en husvagn till dig Biggan! ❤️ Det kändes verkligen bra att kunna hjälpa till. Hoppas ni får många fina stunder i vagnen!

 2. Tanja skriver:

  Blir tårögd av all finhet! Och lite av bilden jag fick i huvudet när Biggan drar iväg med den där tvättlindan på dragkroken och kallingarna fladdrande i vinden!

 3. mikaela skriver:

  Åh Biggan jag ser jättemycket fram emot att läsa om er sommar i husvagnen, du uttrycker dej så fint! Jag är så stolt och så glad över mänskligheten som gjort detta möjligt, hejja oss alla! Nu får vi njuta av en roadtrip i sverige från soffan, najs :)

 4. Isa skriver:

  Malin sa det så bra i svaret, men Biggan: det var ett RENT NÖJE att få bidra till att göra en medmänniska (/medfamilj) glad! Nu önskar jag att ni får njuta av massor med somrar med vackert väder, glida fram på hemliga småvägar som man inte vet vart de leder, ställa upp husvagnen på någon liten mysig camping och bara få göra det ni känner mest för för dagen. Ha det underbart!!

 5. Bea skriver:

  👍😄😙

Comments are closed.

LOADING..