Rep-pepp!

Vem blir intervjuad i senaste numret av Reform?

Asch, bara jag, det är väl ingen stor grej.

Fast det ÄR DET.

För bara två små naggade hundralappar per år kan du bli medlem, HÄR

 1. Marie skriver:

  Shit, republikan är ett superladdat ord för mig…fast inte i den bemärkelsen som det nog avses ovan. Det är väl skillnad på republikan och republican? Är republikan samma sak som det politiska republican? Samma åsikter? Jag försöker inte röra upp, jag har faktiskt ingen aning. Vet inte om det är för att jag inte bor i Sverige längre.

 2. Anna skriver:

  Vad är det för cool blus med stor rosett? Jättefin.

  1. Tack! H&M Trend från förra året

 3. Hanna skriver:

  Heja heja!

 4. Medlem sen forever, såklart. Blev så glad över att se ditt fejs när jag bläddrade senaste avsnittet. Men jag visste ju att du var klok som en bok.

Comments are closed.

LOADING..