Ska du gå på vårbröllop?

Jag får så många mejl och kommentarer om gåpåbröllopsklänningar.

Istället för att dela upp kommer allt i ett enda fetinginlägg.

Det ska finnas något för ALLA.

Annars får jag väl göra ett till.

va%cc%8arbro%cc%88llop1

Med den här klänningen kan man inte misslyckas. Den är som gjord för att vara gäst på ett bröllop. (Hög knut är nästan ett måste)

va%cc%8arbro%cc%88llop2

Om man är lite bohemig och Amanda Seyfried-ig så köper man den här och matchar med utsläppt vågrufsigt hår eller slarvig knut.

va%cc%8arbro%cc%88llop3

Om du älskar gult och har en extremt tight budget, passa på!

va%cc%8arbro%cc%88llop4

Den här klänningen fungerar utmärkt till gravidmagar, inte sant?

va%cc%8arbro%cc%88llop5

Och på tal om gravid, hur utsökt blir man i denna? Stylas som på bilden men med mer blommor.

va%cc%8arbro%cc%88llop6

Titta vilken fin modell sällan sedd.

va%cc%8arbro%cc%88llop7

Randigt på två håll, utmärkt.

va%cc%8arbro%cc%88llop8

När jag tänker på hur många gördeltrosor man måste bära under denna får jag andnöd. Eller så går man kommando och andas fritt.

va%cc%8arbro%cc%88llop10

Om du är bjuden till ett fancy bröllop med klädkod gudinna.

va%cc%8arbro%cc%88llop11

Spets!

va%cc%8arbro%cc%88llop12

Ljuvt i fem lager.

va%cc%8arbro%cc%88llop13

Lite tjugotal med vackert fall.

va%cc%8arbro%cc%88llop14

Pastelligt och snyggt över axeln.

va%cc%8arbro%cc%88llop15

Den här har jag haft hemma på prov till ett bröllop men det blev lite väl mycket ”Mitt i naturen: primaterna som matar sina ungar med hela spenen”

va%cc%8arbro%cc%88llop16

Hur stiligt är detta? Och den är GRÖN. (Men clutch och skor ska inte vara silver och beige. Svarta pumps, tack så mycket)

va%cc%8arbro%cc%88llop17

Tänk vad en liten knytning kan göra.

 

 

 1. Sara skriver:

  Nu vill jag bli bjuden på fest så jag har en anledning att köpa en klänning! Så många snygga! Varför vimlar världen av snygga klänningar fram tills dess att man själv behöver en och då plötsligt finns det bara fula och tråkiga som sitter illa?

 2. JMC skriver:

  Alltså Asos….så fina klänningar OCH modeller som faktiskt ser levande ut (nej tack, heroin chic!).

 3. Maria skriver:

  Gör våra klädbekymmer till klädglädje tack ;) Har en dotter som tar studenten i år, so far so good MEN eftersom hon är en (ursäkta stereotypen) ”pojkflicka” som inte trivs i klänningar och klackar utan är jättefin i lite Preppy-stil och framförallt träningskläder (muskler to die for) så blir ju bal- och avslutningskläder inte så enkelt. Hon har inget behov av att klä ut sig i kläder för att följa strömmen utan vill ju vara fin på sitt sätt. Maaaalin har du några förslag du kan blända oss med??

 4. Kolla in krickelins butik forgoodluck (tror den heter så) finns snajdig kimono med knappar, funkar som klänning. Finns även klänningar, klart 😀. Titta även på ZeroWasteHome med en fräsig fransyska i Cali som kombinerar typ en herrskjorta från loppis på massa olika sätt, du får bläddra lite i arkivet, hon har även en tubkjol som hon fixar till på massa olika sätt.
  Tres bien👌🏽

  1. HAR KRICKELIN EN BUTIK? Och detta har jag inte vetat pga?

 5. Sanna skriver:

  Hemskt fina klänningar osv osv blir mycket pepp på att gå på bröllop men det ska jag inte. Jag ska till Vietnam, Kambodja och Thailand. Backpackning i tre månader med två barn under tre. Har postat här innan men inte fått något svar och eftersom trägen vinner försöker jag igen. VAD SKA JAG HA PÅ MIG under resan? Vi har alltså varsin ryggsäck (jag och mannen) och pga extremt begränsat med utrymme så är det två outfits som gäller. Två outfits under tre månader, badkläder och salong tillkommer men det ska alltså fungera på flygplatser och färjor och bananbåtar och restauranger och storstadshäng. Dagtid såväl som kvällstid. PLEASE HELP ME OUT!! Yours truly (eller jag blir forever and ever, lovar att klicka på alla dina adlinks och köpa alla dina böcker (som jag inte redan har hemma) om du hjälper mig!!

  1. Åh det är så beklämmande att jag inte vet vad en adlink är. Men ska ändå försöka få ihop något.

Comments are closed.

LOADING..