Studenten- på ett annat sätt

”Gör våra klädbekymmer till klädglädje tack ;) Har en dotter som tar studenten i år, so far so good MEN eftersom hon är en (ursäkta stereotypen) ”pojkflicka” som inte trivs i klänningar och klackar utan är jättefin i lite Preppy-stil och framförallt träningskläder (muskler to die for) så blir ju bal- och avslutningskläder inte så enkelt. Hon har inget behov av att klä ut sig i kläder för att följa strömmen utan vill ju vara fin på sitt sätt. Maaaalin har du några förslag du kan blända oss med??”

Svar: Ja, det har jag!

kostym1

Tänk den HÄR kostymen till en krispigt vit t-shirt och ett svart halsband. Till detta de HÄR skorna.

kostym2

Denna kanske hon vägrar pga väldigt blommig, men med en skjorta som plockar upp en av färgerna i blommorna, uppkavlade ärmar, stor herrklocka och de HÄR skorna så blir det episkt.

kostym3

Vitt på studenten är ju inte så dumt. Med en mörkblå t-shirt under och om man har tid och lust: byt ut knappen mot en i guld som blir snyggt till det mörkblå. De HÄR sandalerna till.

kostym4

Om man har pengar som gräs och älskar sitt gullfjun (som har fått väldigt höga betyg) så kan man köpa en blazer från Tiger för galna pengar, till detta en vit skjorta

kostym5

ett par mörka boyfriendjeans och de HÄR skorna.

kostym7

Den här skortan

kostym6

Till de HÄR shortsen och sneakers

 

 

 

 

LOADING..