FREDAGSHUS! FÖRLÅT PUSSISAR FÖR FÖRRA VECKAN! OCH FÖRRA!

Vi ska till Lerum! Hej hej Lerum i en exteriörspecial!

Många tycker kanske att det här är ett osnyggt hus, men det är detta jag drömmer om. Det är så coolt att alla andra hus går hem och känner sig otillräckliga. Med rätta.

 

Och uteplatsen, jamen den är ju bara så löjligt perfekt. Murad eldstad, inramande grönska samt mitt på hela golvet, väggfasta hyllor och utskjutande tak.

Om ni missade den: EN RUND INMURAD ELDSTAD. Säg ett smycke i ert skrin som är finare än detta?

När kvällningen kommer sitter man i sin stol och njuter av grönskan som är så välplanerad att den ser slumpartad ut. Den bästa sorten.

Sedan blir det välbevarade originalskönheter i Solna

Alla som vet något om trender vet att det sedan något år tillbaka (och förmodligen ett par år in i framtiden) är väldigt inne med olika färger på över- och underskåp. Här har vi ett UNDERSKÖNT exempel på detta. Dessutom i avancerad budget-version. Behålla allt det gamla och bara fila till det lite.

Välkommen in med dina fötter på vacker fiskbensparkett och dina fingrar i orginalhål på orginalskjutdörrar. Skjut mig baklänges alltså. 

Soffan är 2010-tal, mattan är 2000-tal, golvlampan är 40-tal, taklampan är 60-tal, soffbordet är 50-tal, skåpet är 30-tal, fåtöljen är 60-tal och golvet är to die for. (Notera att alla tidsepoker är grova gissningar)

Bostadsrätt med egen täppa i Göteborg!

Hur glad blir man av att komma hem till en sån här hall? Jätte!

Jag har svårt att beskriva vad det är jag gillar så mycket med det här vardagsrummet, det är bara så himla himla trivsamt. Mattor över varandra, det är kärlek till foten det.

Om man hade haft ett sånt här rum som liten så hade man inte behövt fantisera om att man var ett borttappat kungabarn, man var ju redan där!

  1. Emma skriver:

    Åh, vill flytta till Solna nu! Så fin!

  2. Lina skriver:

    Alltså Solnalägenheten – to die for!

Comments are closed.

LOADING..