Helg

Mina allahjärtansdagstulpaner har blivit långa och spretiga och ser spontana ut. Men Joachim berättade att han hade fixat till dem, då försvann magin lite.

Vidare så är Joachim upprörd över att jag har tagit bort alla julkuddöverdrag utan att ersätta dem med nya överdrag. 

På lördagen gick jag på bio med de här tre plus tre andra barn.

Kappa H&M Trend, kofta Storm&Marie, klänning Just Female, väska Lindex, skor Dr Martens. Barnen har jackor från H&M och Mini Rodini och skor från Kavat (dottern har ärvt mina aka jag får aldrig tillbaka dem)

Jag är glad för att jag ska se Lego Batman. Joachim är glad för att han ska till sin farmor och äta många småkakor.

På söndagen rastade vi gossar runt slottet. Först ett varv nere, sedan ett varv uppe. Vi kastade macka och aktade oss för att ramla ner i helvetesgapet.

img_7535.jpg

img_7534.jpg

En perfekt avslutning på helgen: när vi lämnade ursköljda mjölkkartonger på miljöstationen så ramlade jag.

Ramlade.

Det var mitt på dagen, ljust, ingen vind, ingen is, helt rak slät asfalt och jag bara FALL.

Jag ramlade framåt och tog emot med händerna, sedan rullade jag runt på rygg och blev liggande. Inte för att jag hade dött utan därför att jag var tvungen att ligga kvar och kontemplera att jag är en vuxen kvinna som ramlar för ingenting.

Joachim kom fram och frågade oroligt hur det gick.

Nej, det gjorde han inte, han blev som vanligt förlägen eftersom andra människor såg och att jag inte hoppade upp snabbt och borstade av mig och skämdes som hälsosamma människor gör.

Så, det var helgen.

 1. Tack för att du får mig att skratta sådär bubbligt, det liksom bubblar upp inom mig! Hoppas det inte gjorde alltför ont!

 2. Sofie skriver:

  För att undvika att tulpanerna hänger,ska man när man köpt dom, sticka med en nål rätt igenom stjälken precis under tulpanblomman. Funkar! Inte en nickning! :-)

 3. Carro skriver:

  Tack dagens riktiga skratt 👏👏🤗

 4. mikaela skriver:

  Själv var jag på Ikea en snabbis i fredas kväll , är på mattavdelningen o skulle gå tillbaka med två kuddfodral. Orka gå så långt tänker jag o ser en väldigt smal öppning, en flyttbar stor vägg liksom, som leder rätt tillbaks till kuddarna. Klämmer mej in, får gå i sidled med handväskan över huvet för att inte fastna. Ska ta sista sidsteget ut, första foten slår emot ett hjul o kommer ingenstans nedans resten av kroppen fortsätter så ut ramlar jag, pladask! En förskräckt man o kvinna rusar fram, jag flyger upp o säjer ”det gick bra” o linkar iväg, ont som fän i knät. Aldrig mer gena på Ikea!

 5. Anna skriver:

  Jag skrattar ofta åt roliga saker, men det är sällan jag skrattar HÖGT åt roliga saker. Det gjorde jag nu. Inte av skadeglädje, utan för att du beskriver det så ljuvligt så det känns som att det var jag själv som låg där på rygg och funderade över vad som precis hände😂

Comments are closed.

LOADING..