Biggan & co har flyttat in!

”Nu är vi i himlen om man gillar camping. Befinner oss på Villa Björkbackens camping i Jönköping och testar ekipaget. Bilder kan dröja lite. Ska få över dem från Makens kamera först. Han är bättre fotograf och har en bättre kamera. Vädret är åska, snö och drivis. Nej, det är det inte. Men det är storm, ösregn och minus på morgonen. Katthult som vi döpt vagnen till har verkligen fått bekänna färg. Det sitter ett nytt batteri med tillhörande batteriladdare och vattenburen elvärme. Igår dog lyset. Då upptäckte jag on-knappen på batteriladdaren. Viss belysning går på batteriet. Då är det en fördel om laddaren är på. Den slår av när batteriet är fullladdat. Så det kan aldrig bli överladdat. Så som sagt. Bättre att den alltid står på on. I morse vaknade jag av att det var 10 grader i vagnen. Maken hade åkt till jobbet och jag är inget tekniskt geni. Panik i kubik. Nu har väl expansionskärlet gått tänkte jag eller så har en säkring gått på elstolpen. Stenblind innan jag hittat mina glasögon och tar i dörren…. Den är öppen. Någon av barnen har gått på toalett och inte stängt ytterdörren. Alltså den här Katthult är bra på alla vis. Men den kan nog inte värma upp hela Småland som just då hade 2 minus. Så nu sitter jag här och myser i en vagn som har visat sig är helt perfekt. Med stängd dörr visar temperaturen 22 grader. Allt funkar. Kallvatten och avlopp. Elen och batteriet. Ingen fukt någonstans. Den är inte så där fult 80-tals rosa. Det är vackra blå dynor och så fina gardiner. Det är plats för sex personer att sova. Så vi fyra har gott om plats. Vi skiter i att använda toaletten. Bokstavligen. Vilken mor blir inte glad av att slippa städa dass en vecka. Vi ligger nära serviceenheten. Så hur smidigt som helst att gå dit när nöden kräver. Så Malin kommer nog få sina toalettrecensioner ändå i sommar. Den gamla vagnen ligger snart på skroten och alla prylar är överflyttade till Katthult. Den här vagnen är till och med större än vår gamla. Men framförallt nyare. Det finns inte en skråma någonstans. Den ser ut som ny. Det blev så bra att vi köpte på en firma. Allt är genomgånget och garantier ingår. Men skönt att ha provat allt ändå. Nu ska jag gå och laga käk. Vegfärssås och spagetti och en stor god fetaostsallad. Ute viner vinden och regnet öser ner. Här sitter just nu en mycket lycklig familj alldeles torrskodda. Kram och vink allihop. /Biggan”

Herregud så mysigt!

Och nu bloggar Biggan. Se bilder på hennes jättefina husvagn HÄR

Tänk att ni gjorde detta för henne.

 1. HURRA!!!!! <3 <3 <3

 2. Sofia skriver:

  Så jäkla härligt! Medmänskligheten lever ännu, så jäkla härligt att läsa om detta!
  Hejja Biggan! :-)

 3. Qajsa skriver:

  JA! Det låter som att vi crowdfundade en lyxvilla. Känns som årets bästa investering. Min happy thought.

 4. Emma skriver:

  Näe vad fint :) Malin, så här i galatider, följer du Tommy Lenk på instagram? Han återskapar röda mattan/catwalk-outfits med material han hittar i sitt hus. Ganska underhållande, kanske kan roa i konvalescensen :)

 5. Underbart att läsa om Biggan, vagnen och den övertrafikerade bloggen!! <3

  Men Malin! Nu har det varit både Oscars och Grammis och du har inte kommenterat klänningarna?!? (Frida Hyvönen!!) …okej, armhålan kan va lite av en ursäkt, men inte länge till… ;)

Comments are closed.

LOADING..