Biggans äventyr- Del 1!

”Hej. Vi tittade och tittade och ringde och ringde. Men husvagnsfolk är snabba som som kobror i den här prisklassen. Sen hittade vi en Smålandia på en firma i den lilla byn Genevad utanför Laholm. Vi ringde och den var kvar så vi bad honom hålla på den över dan. Vi åkte och hur vi än tittade så hittade vi inget fel. Den var som ny. Det stod två i dörren efter oss som ville ha den. Men de fick den inte. För vi tog den. Den är gjord på Småländska höglandet 1989. Den är pedant skött. Den har inte rosa eller murriga dynor inuti som alla andra. Den är fin under och överallt. Den är nybesiktigad, gastestad och försäkrad innan vi ska hämta den. Den är felfri. Den är snygg. Den har allt. Den är alldeles, alldeles underbar och den är min. Bildbomb framåt tisdag när vi hämtat den. Det blev inte den första. Men det blev den bästa och jag är lika kär i den som jag är i min man. /Biggan”

 1. Imosa skriver:

  Det Sara skrev :)

 2. Åh, så kul att få bidragit till din lycka Biggan! Ska bli så roligt att se bilder.

 3. Ebba skriver:

  Hurra!

 4. Sara skriver:

  Hela den här Biggan-historien är bland det vackraste jag varit med om ❤

 5. Oh, vad kul det ska bli att få se och sen få följa med på er semester senare, i bild alltså,
  ni ska slippa ”dra” på mig också :-)))
  Hälsningar Skåne.

Comments are closed.

LOADING..