Jinder, Läckberg, häxbål och en torr orm

Veckans kolumn handlar om instagrambråket mellan Camilla Läckberg och Little Jinder.

En del tycker ”åh vad kvinnor håller på, media skulle aldrig gegga ner sig så här i mäns konflikter”

Inte?

Hashtag MARKUS BIRROS JÄVLA TAVLA OCH VEM SOM KÖPTE DEN

Dessutom är det en mänsklig rättighet att få bråka hur mycket man vill om vad man vill.

Att benämna saker som ”tjejiga grejer att tjafsa om” är att hjälpa ingen.

Nedan får ni hjälp så att ni slipper googla ormen jag skriver om i mina tillägg.

Hejhej!

https://m.youtube.com/watch?v=9tN4SueYEpM

 

 1. Nu får det vara nog med Läckbergs åsikter och reportage i alla tidningar. Måttet är rågat. Hon verkar ha ett enormt bekräftelsebehov. Det finns väl mängder av andra mer intressanta personer att göra reportage om.

 2. Sandra skriver:

  Älskar denna krönika! ”hon är en förebild därför att jag tycker det, inte för att hon känner att hon måste det” Äntligen någon som fattar vad det innebär att vara en förebild. Det är inte att passa in i en mall om hur några tycker att normkvinnan ska bete sig.

 3. Ulrika skriver:

  En så jäkla bra krönika!!

 4. Åh, du fick mig att titta på den där ormen igår, var lite stolt över mig själv, men sen drömde jag orm-mardrömmar hela natten :P

 5. Maria skriver:

  Jag är så trött på Läckberg.
  Eller. Jag är så trött på Aftonbladet och Expressen som sprider varenda åsikt hon uttrycker om allt möjligt ointressant.

Comments are closed.

LOADING..