Visst vill ni ha KLÄNNINGAR?

Igår var det Metgala

The Met Ball har inte samma regler som andra galor. Här får man stora extrapoäng för kreativitet och själva snyggheten är inte lika viktig. Dessutom har balen alltid ett tema. I år var det temat Comme Des Garcons.

Vi kör vinnare och förlorare blandat.

Gissa.

Fult så att det svider.

Men Livia Firth är gift med Mr Darcy, så det skiter väl hon i.

Lena! Att komma i detta, och lugg, och bara lägga händerna bakom huvudet och äga.

Är Kim ironisk? Kanske. Gissningsvis är det hennes otroligt obegåvade man som har ”designat” detta lucialinne gone tight.

Men snälla Doutzen. Jag förstår inte. Det enda som är snyggt med den här klänningen är den läbbiga handen som sticker fram. Hur du vet att du är väldigt smal: Du kan gömma dig bakom en supermodell.

Pharell Williams fru Helen Lasichanh fick trillingar för ett par månader sedan. Nu bär hon dem med sig innanför kläderna varhelst hon går. (Tårna lämnar hon dock helst hemma)

Dakota smash-kota! Wawawoom! Strunta i Kendall Jenners stringröv i bakgrunden och studera alla detaljer på detta mästerverk. 

Ashley Grahams klänning är varken snygg eller ful, men den kommer från H&M, och det är alltid något. 

Äntligen växte Zendaya upp och gick från flickebarn till cool explosion. Världens största Hermesscarf har hon köpt och klätt sig i. Och det gjorde hon helt rätt i. 

Sönderkramade Blake Lively var lika förutsägbar som vanligt. Hon har sammalikadan varje gång, bara lite olika slutsnibbar på släpet. Gäsp. Väck mig när Rihanna kommer.

För DJÄVULEN som hon kom! Men de röda trådarna på benen behövs inte när man har så mycket som pågår upptill. Kolla rouget, kolla helheten! 

Men ta bort den hemska klockan och ringarna. 

Där var Gwyneth. Jaha. 

Naomi, Stella och Kate sticker inte ut mest av alla, men snyggt som satan är det ändå.

Jag förlåter dig aldrig. 

Det är så mycket kärlek i detta! Systrarna har länsat gammelfarmors vintagesamling och det är tio plus. 

Madonna gör som hon vill. Som vanligt. ”Results may vary”

Djup ringning och hög slits. Om du letar efter chockvärde, leta inte i 2005. 

Detta hade varit fem plus. Om det hade varit en Audrey Hepburn-lookalike-tävling. Välj en annan färg på läpparna, andra örhängen, annan frisyr.

Cara Delevinge har rakat av håret för en roll, så hon målade på en frisyr istället. Sedan tog hon på sig sin finaste kostym och bara ägde ut alla.

 1. Julia skriver:

  ÅH, jag älskar Dakotas klänning!
  Malin, du som alltid har så fina tips på fantastiska bröllopsklänningar… Jag ska gifta mig, och har hittat min klänning. Den har art deco-spets, t-shirtärm, öppen rygg. Vad har man för skor till en sådan, om man inte vill ha klackar (eller bara väldigt låg klack)? Jag vill vara bekväm och vet att jag ej kan vara det i höga klackar. De måste vara lagom svala också, för bröllopet är mitt under australisk högsommar (fotsvett deluxe). Har du någon idé? Alla dina stiltips brukar vara 10/10 för mig. Kram!

 2. Kan vi inte bara enas om att öppna skor/sandaler/sandaletter osv, ska man inte ha OM TÅRNA HÄNGER UTANFÖR SKONS SULA?? Det är det fulaste som finns…Ta en storleks större alt inse att dina fötter inte passar på den sula som skon har och VÄLJ ANDRA SKOR DÅ!

 3. Inte menat att vara en tråkig påpekare, men tjejen i klänningen från HM heter Ashley Graham och inte Greene. Vill bara rätt så att fler människor kan upptäcka denna fantastiska modell som är nästan lika underbar att följa på insta som du!;)

  1. Tack! Jag googlade ändå Ashley Greene och såg en bild på Graham. Jag fattar ingenting.

 4. Fem plus för Kate Hudsons asgarv, mer klädsamt än någon av klänningarna.
  Fast Rihannas är ju underhållande som ett helt tivoli! Tvillingarna Olsen ser ut att behöva något att äta!

 5. Ja nu kan jag ju uppenbarligen ingenting om mode… men jag måste bara säga att tvillingarna Olsen ser ut som spökena från Mysteriet på Greveholm. Eller nått. Men jag är säkert bara gammal….

Comments are closed.

LOADING..