Helg!

Hurra för helg och hurra för måndag!

På fredagen gjorde jag den godaste pastan jag nästan känner till. Den här gången orkade jag dock inte strimla portabellon, man får väl använda kniv och gaffel herregud.

På lördagen gick barnen frivilligt ut i solen.
Fast det gjorde de inte.
Vi stängde av skärmarna och sedan fick vi lida för det i flera timmar. Barnen slogs och skrek och när de fick skärmarna tillbaka fick jag en hård kram. Av Joachim.

När det är fint väder blir Joachim såhär:

”VILKET FINT VÄDER DET ÄR!”

Sedan umgås han med sig själv i flera timmar i trädgården, som en heltidslantbrukare trots att vi bara har en radhustomt.

Har ni tänkt på att det samtidigt som det är väldigt vackert när man håller om sin mage också ser ut som om man trycker in sitt venusberg jättehårt?

På Wikipedia kan man läsa följande:

”venusberget, kallas det fettrika område som blir hårbeklätt i puberteten och som buktar ut framför kvinnans yttre blygdläppar, labia majora. Det är en del av de yttre könsorganen hos kvinnan, vulvan. Området ligger framför blygdbenet, pubis, vilket är grunden till dess latinska namn.”

Fettrikt område. Och ganska fittlikt.

I alla fall så tog jag med mig mitt fettrika område och gick på artonårskalas.

Joachim håller sig nästan aldrig på venusberget, han bara sitter där i sitt nya tröjfynd och ser läcker ut.

IMG_5417

På söndagen firade vi Joachims mormor som fyllde klädsamma år. Vi bjöds på fika i Krusenstiernska trädgården där barnen kunde springa runt och vara pittoreska i sina shorts.

Klänning från H&M, skor från Blankens, väska från Lindex.

IMG_5599 (1)

Not too old for this shit.

IMG_5635

När vi kom hem klippte Joachim sin systerson eftersom det bara är Joachim som får röra håret. Sedan passade vi på att plöja igenom lite andra ungar. Våra söner har fått Joachims hår. Ross Geller-hår.

På söndagseftermiddagen tog jag med mig döttrarna för att köpa sneakers eftersom de fortfarande går runt i kängor.

Efter femhundra meter fick jag så ont i ligamenten att jag satte mig i en kundvagn. Egentligen skulle fjortonåringen skjutsa mig till Stadium i kundvagnen, det är så lätt att falla in i det där tonårsfnisslivet, men så kom jag på den lilla saken skam och lät bli.

Om ni ser mina trosor så gör det inget. Ni ska bara vara glada att jag har trosor.

Om ni undrar vad jag dricker så är det fermenterat te. Alltså jäst te.

Det smakade så illa att jag inte fick dricka mer för dottern.

”Tänk om det är farligt för bebisen!”

 

 

 

 

  1. Funderade också över fällen😅
    Kan du inte dela med dig av receptet på pastan?

  2. Fettrikt och fittlikt, orkar inte…fniss…Du ser jättefin ut med ditt venusberg och din mage. Kram!

  3. Linda skriver:

    Herrejösses du måste vara akrobat. Skulle aldrig själv komma i/ur en kundvagn :-) är lika ovig som ett kylskåp

  4. Känner du dig aldrig att du inte räcker till för barnen? Jag är gravid med nr 2 och har ibland panik för hur ska jag orka och räcka till för två barn… storebror kommer vara 3 år när lillen föds. Hur orkar man? Känner mig redan otillräcklig när jag är illamående och inte orkar som tidigare. Men kanske har jag för höga krav på mig, storebror dör ju inte av att få vänta lite eller av att bli sur för att hans mamma är tråkig…

  5. Jag funderar bara på hur fårskinnspälsen ser ut efter att Joachim har klippt tre ungar i den. Samt hur han tänkte när han vill ha insynsskyddat med hjälp av växt när ni har en typ två meter hög mur där samt också hur snygg man får vara när man har en bebismage.

Comments are closed.

LOADING..