Min lillasyster!

Hon har aldrig gillat att jag säger lillasyster, hon föredrar syster.

Men nu när hon är så hiskeligt till åren så tror jag att hon känner sig bekväm som den lilla lillasystern som är liten.

Omtyckt 35-åring.

Mamma och pappa hade köpt en hammock. Så typiskt Elin att vilja ha en hammock. Hon älskar sådant som är töntigt.

Och på tal om töntigt, pun intended, här är Elins pojkvän Fredrik. Alla kallar honom Mellen men jag gillar inte smeknamn. Särskilt inte sådana jag inte förstår. Om jag inte var där så hänger jag inte på. 

Jasmina hade målat mörkblå naglar. Det var fint. Hon hade även köpt skor som såg ut som såna där låga sportstrumpor.

”Är det där skor?” hasplade jag ur mig när jag tänkte säga ”Har du nya skor” (och sedan ljuga om att de var fina). Jag försökte rädda situationen men fann att det var omöjligt.

Dagen efter mms:ade jag henne tre olika Clark’s som jag vill ha. Då fick jag tillbaka att de såg ”ortopediska” ut. Så löjligt att hämnas, särskilt när man går runt i strumpskor.

Sedan skrev hon att hon vill ha Creepers. Men jag vet inte jag, räfflade sulor? Då svarade jag med ett vinröda Pumas.

puma c

Sen insåg jag att det var Creepers-Puma. Med räfflade sulor. 

puma cr

Men alltså, jag säger ju inte att Jasmina alltid har fel. Vill ha.

Haha kolla på strumpdåren!

Vegetarisk buffé. Hur skönt är det inte att vara fest och slippa fråga om det är räkor i rörorna och skinka i rullarna? Jättejätteskönt är det.

Hittade en omlottkjol på Lindex som kan användas i vecka 6 såväl som i vecka 41. Kan inte alla kläder ha den förmågan? Det blir liksom lite billigare så. 

Jacka från Zoul/MQ, tröja från Selected Femme, stövlar The Yvonne från Blankens, tröja från.   . Hans jacka från Mini Rodini, byxor från HM, skor från Kavat. 

Bästa presentidén jag någonsin ruvat och kläckt: Elin älskar Beatles, så vad fungera bättre som 35-årspresent än ett legoset med Yellow Submarine?

Joachim fick inte bara en robotgräsklippare i 40-årspresent, jag köpte också en väldigt snygg skinnjacka från Selected Homme.

 

 1. LISA skriver:

  Jag vill se clarksen :). Och har du tips på coola och snygga jobbskor till mig som ska byta jobb efter sommaren och annars bara har sneakers. Jag ska jobba på hotell men vill inte ha pumps.

 2. Helena skriver:

  När ni är 40+ kommer hon att älska att bli kallad Lillasyster! Hälsningar från en lillasyster 40+.

 3. Marie skriver:

  Är det bara jag som fick titta på bilden på Malin och hennes kille flera gånger innan jag såg att det INTE var identiska jackor?! Sjukt likt!

 4. Sara skriver:

  Är det bara jag som fick titta på bilden på Elin och hennes kille flera gånger innan jag såg att det INTE var Håkan Hellström?! Sjukt likt!!

 5. Donna skriver:

  Oh, ni är bäst!

Comments are closed.

LOADING..