Hata parmiddagar?

Min bae och jag. En bra duo, ett rart par.

När blir man strävsam? Hur många år tar det? Är vi ett strävsamt par? Har vi strävat? Jag tycker att vi mest har levt på.

Men ett par är vi i alla fall. Och ibland bjuder vi andra par på middag. Och då säger vi aldrig att vi bjuder till parmiddag. Vi säger Kom på middag!

Det är ju bara människor som hatar parmiddagar (och par) som säger parmiddagar.

Som Lotta Lundberg som skrev den här texten i SvD för ett par dagar sedan.

Jag blev emojin med rund öppen mun för en stund, sedan skrev jag ett svar.

För jag förstår inte problemet.

Och jag älskar älskar älskar att prata om vad folk får för sina hus när de säljer. Och vi ska inte ens sälja eftersom vi har Kalmars bästa hus. Men det är roligt! Jag följer budgivningarna och sedan berättar jag för folk hur det gick. Om de tycker att det är tråkigt och inte vill leka med mig: HEJ DÅ.

Plenty of fish.

Par är kul. Par som bråkar är uppfriskande. Eftersom det är normalt. Jag älskar när det hettar till vid bordet. Då lägger jag mig i och sedan löser vi problemet tillsammans. Parterapi över en krämig pasta, kan livet bli rikare? Jag tror inte det.

Läs min text HÄR. Varsågoda för att jag finns, ert ljus i mörkret.

 1. hanna skriver:

  L: Jag hånar LÄTT hånar parmiddagar, när det är uttalat ”parmiddagar”. Alltså inte middagar för vänner och bekanta som sedan kanske råkar vara av konstellationen enbart par – eller inte – utan konceptet ”nu bjuder vi bara jämna par för annars blir det så obehagligt och konstigt, vi frågar inte Malin/Kalle. (Såvida då inte både Malin och Kalle ska komma och försöka paras ihop till – tada – ett par! För då blir det tryggt och mysigt och som det ska)
  Det konceptet tycker jag att det går utmärkt bra att spotta på, liksom all annan form av exkludering. Typ att inte bjuda Malin till midsommarfesten på landet, för dit kommer bara par, eller Millan och Martin för de har ju inte barn som alla andra.
  I övrigt: Heja Biggan

 2. Hur uttalar man detta ord Bae som alla slänger sig med?🤔😂

 3. JMC skriver:

  Behöver man ens fråga Magdalena Ribbing om en sådan sak? Självklart bjuder man sina vänner oavsett civilstatus.

 4. Linda skriver:

  Vill bara börja med att skriva att du är den enda bloggen jag följer, för att du är så jävla rolig och en vanlig sund människa.
  Förstår inte heller kritiken på parmiddagar, vänner är ju kul att träffa vare sig dom är par eller ej.

 5. Tove skriver:

  Är väldigt besviken för jag trodde det var Lotta LundGREN som skrivit en krönika om parmiddagar.

Comments are closed.

LOADING..