Helg med pulla

Vi körde rakt ut i skogen. Så långt att ett av barnen ville gå ut ur bilen. Då kom det en geting och han ville åka i bilen igen.

Hönsbytardag. Vem visste ens att de fanns? Femtio bilar parkerade längs en skogsstig och fågelfän överallt.

”Snälla får jag en?”

”Nej”

Mamma och pappa köpte fyra pullor som ska leva lyxliv och eventuellt ge oss ett par ägg.

Gratis ankdamm för barnen. Bästa rabatten, 100 procent!

Titta på mina shorts från H&M’s mammaavdelning! Jag fick dem av äldsta dottern i morsdagpresent. Jag började gråta, givetvis. Sedan provade jag dem och grät lite till. Då åkte dottern in till stan och bytte till storlek 42.

Nej, jag gråter inte, jag tycker att det är HÄRLIGT att jag är så stor.  Jag är 38 år, jag kan inte förvänta mig att jag ska gå runt och se Heidi Klum-gravid ut.

Det är klart att det är jobbigt med tyngden, men själva vikten struntar jag i. Viktigt att poängtera detta. 

Jag orkar verkligen inte bära honom längre. Och jag vill inte. Bär ni era stora barn när ni är gravida? 

Ett av barnen ville rida på ponny. Jag är ju emot ridning men det där är precis som köttätandet, de måste få komma underfund med det själva. Däremot krävde jag att han skulle gå till framsidan av hästen och säga hej till djuret som skulle bära runt på honom. 

Bästa gungplatsen som någonsin funnits. Den hemma på gården. 

På söndagen löste vi in julklappen från mamma, en heldag på Kosta Boda Art hotel med SPA och ljuvlig frukost och lunch. Vi fick dessutom varsin helgenomgång av kroppen.

Jag fick inte ligga på mage så för första gången någonsin blev jag behandlad liggande på sidan. Märklig upplevelse eftersom den som behandlar ser om man tittar eller blundar. Cringe!

Men värre var det för mamma och Elin.

När vi skulle gå från badet till behandlingen ville de byta från badkläder till trosor.

”Men NEJ”, sa jag. ”Det behövs inte, jag tänker vara naken.”

De såg på mig med missmod men lät sig övertalas.

När de sedan kom till SPA-avdelningen stod det två unga män i receptionen och väntade på dem.

HAHA!

(Efteråt visade det sig att de faktiskt hade bytt om till trosor, men under hela min behandling såg jag framför mig hur Elin och mamma låg där med hönorna i vädret. Jag har aldrig njutit så mycket i mitt liv)

 

 1. Lotta skriver:

  Ja, varför emot ridning? Konstig infallsvinkel kan jag tycka – du som är så klok i mycket annat??!!

 2. Elinor skriver:

  Det här känns kanske konstigt att läsa men jag rycker att DU SER ut som ett preggo a la Heidi Klum! Skitfin! De där kilona du pratar om ser jag inte alls, så verkligenhetsuppfattningen jobbat. Men det är alltid känslan som spelar in och överdramatiserar de där extrakilona, så jag tror snarare, att det är välbefinnandet och känslan som du ska smörja dessa tre återstående månader, än vikten. En siffra på en våg. 38 år, en siffra på ett papper.

 3. Lou skriver:

  Härlig present och din mamma hon ser ju strålande ut helt klart yngst 😂
  Förresten tänk på alla som är mycket tyngre o tjockare än du varje dag… tänk… flr dig är de ju övergårnde… vips är du lika smal som alltid !!!

 4. Lina skriver:

  Varför emot ridning?

 5. Biggan skriver:

  Finns det något gulligare än kycklingar. Nej det gör det inte. Jo det gör det. Gravida mammor som bär på livets största gåva. Och gåta. Man vet ju inte vem som finns där inne än. Så stor han har blivit eran störste kille. Jag har följt dig och din familj så länge. Jag minns när Arvid (heter han så jag har glömt o skäms lite) var liten. Nu är han stor han också. Så fina de är alla dina ungar! Och mamma också i sina nya shorts.
  Haha. Du och dina hönor i vädret. Tror inte att Elin och din mamma är hur lättlurade som helst. :-)

Comments are closed.

LOADING..