Hej då Lena

”Nu slutar jag läsa din blogg, trött på att se gravidmage. Men hoppas allt går bra!”

Svar:

Jag förbjuder dig att avsluta trevligt när du är så otrevlig i början.

Varför känner du att du måste meddela att du slutar läsa bloggen? Tror du att jag kommer ringa polisen och anmäla att en läsare saknas?

Du gör det för att nypa till mig, och det är inte snällt.

Var lite snällare, livet blir bättre för alla då.


 1. Sarah skriver:

  Tycker nog att de flesta här har fått fram samma budskap som jag tänkte delge dig, att din blogg är fantastisk på så många sätt. Du har en grym känsla i ditt skrivande, jag älskar dina formuleringar och din stundtals ganska vassa humor, jag älskar det! Gravidmagen tycker jag bara du ska fortsätta visa upp, för du gör det på ett himla härligt sätt. Trevlig sommar :)

 2. Nej, mer gravidmagar åt folket 👍

 3. Lisa skriver:

  Läste bara in en massa sorg och förtvivlan i den kommentaren, även om den kanske inte skulle hamnat på pränt och personen som skrev den inte borde läsa en blogg av en blivande fembarnsmamma om hon inte vill läsa om barn och magar. Lena fick kanske ut nåt gift när hon skrev så hon kan bli snäll igen, och du kan fortsätta glädjas åt din fina mage.

 4. Anette skriver:

  Hur kan man sluta läsa världens bästa blogg? Din förlust Lena.

 5. Sara skriver:

  Haha, funderade över den kommentaren mycket själv också. Kanske kom inte budskapet fram som det var tänkt. Kör på du!

Comments are closed.

LOADING..