Var barn inte ska vara

Idag har jag skrivit kolumn om barn och skärmar och mammors rädsla.

Och i kolumnens tillägg nämner jag att barn inte ska befinna sig på lyxiga spa-anläggningar där vuxna par befinner sig för att få vara vuxna. Som har skaffat barnvakt och vill njuta. (Kolumnen finns HÄR)

Barn ska inte vara på spa.

Men barn får gärna ÖPPNA ett spa!

För ett par dagar sedan inkasserade jag min morsdagpresent, som innebar fotbad, massage, pedikyr, manikyr och ansiktsmask. Till detta fick jag rostade nötter, ekologisk choklad och iskallt citronvatten.

Den ekologiska masken hade hon köpt i hälsokostbutiken.

Varför vill man ha barn?

DÄRFÖR.

  1. Man kan välja att se matkladdet och bäbiskräkset som undergörande ansiktsmasker/hårinpackningar.

  2. Malin skriver:

    Med en 4månaders och en 1,5åring känns ett hemma spa väldigt avlägset. Så avlägset och overkligt att jag ibland inte fattar varför man skaffar barn.. Men som du säger, därför 😄

Comments are closed.

LOADING..