Är du bekväm med att bajsa?

Men så bra för dig. 

För vi andra har problem.

Och av denna anledning har vi släppt ett stort bajsavsnitt som ligger ute nu.

Om allt man räds. Om dofter och ljud. Minnen, anekdoter, hemskheter.

Det finns som sagt kvinnor som inte har några problem med bajseriet och jag saluterar dem. Men så många går runt och bajsplanerar, skäms och håller in.

VI MÅSTE PRATA MER OM BAJSET.

Så välkomna in i korvarnas värld!

HÄR finns avsnittet.

Det var en gång två skitnödiga tjejer som började prata bajs och inte kunde sluta.

Det värsta jag vet är en skithuspoet. 

 1. E skriver:

  Va? Jag blir helt förvånad. Jag kan bajsa närsomhelst. Inga problem! /kvinna

 2. Ann skriver:

  Att bajsa är heligt. Att ha skitbrått är heligt. När man får en helig skitning mellan skitproblemen (som kan vara nog så obehagliga) så gör det precis detsamma var det är och hur det eventuellt luktar från någon innan och annan. Släpp dessa problem som luktar mahognyflis i röven. Som en kinesisk filosof uttryckte det: ”Lycka är i stort sätt god matsmältning”. Av det följer att man måste unna sig att skita när det behövs och när man kan. OBS när man kan, det är inte alla förunnat. Det finns dom som måste olja in en gummihandske för att gräva ut stenarna i analen. Det gör man förstås helst hemma.

 3. Hej Malin,
  Orelaterad fråga, men eftersom du är inne på bebis nr 5 nu tänkte jag att du borde ha massor av erfarenhet av amningsvänliga kläder. Var hittar man sådana, finns typ bara amningslinnen ju. Eftersöker typ toppar och klänningar etc, hittar inget vettigt!
  Tacksam för tips!

 4. Titti skriver:

  Ha, jag måste säga att jag är lite förvånad att detta är ett problem även för ”kvinnor kan” kvinnor. Som någon sade innan så tänker män aldrig på det här och till och med tycker det är roligt ju mer det luktar, särskilt med pruttar.
  Tänker att det kanske är mer av ett problem för tjejer/kvinnor i Sverige för att svenskar inte är för pryda att högt skrika ”oj, vad det stinker” och svenskar tränas på det sättet att bli oroliga över det från tidig ålder. Bor i USA och har aldrig hört vare sig barn eller vuxna kommentera sådant för här är allt som har med kroppen att göra tabu 😀
  För mig har nöden ingen lag så om jag måste så måste jag. När jag var ung i Sverige var det mer något jag tänkte på efter att någon outade mig i skolan en gång. När man blir äldre och även när man sitter på allmän toalett och försöker bajsa så tyst som möjligt medan de äldre damerna runtomkring glatt ploppar i toaletterna så lär man sig att det är normalt, alla måste bajsa så det är bättre att försöka ha en avslappnad attityd och skratta lite åt sig själv. Det är ibland lättare sagt än gjort.
  Jag har tränat min amerikanske make till att ha en öppen dörr policy på toaletten och det funkar för oss. När man vet allt om varandra är det ingen stor grej.

 5. Lotta skriver:

  Oh, ja – det är ett problem… Med en ngt oförutsägbar mage har jag nu alltid ”pre-poo-spray” i väskan. Hittade på Coop. Jag är inte stolt över det här inköpet, men nöjd! Senast idag vände jag i dörren till en toalett där ngn bajsat före mig, det gick inte att gå in där… Faktiskt!

Comments are closed.

LOADING..