Skönhetsrecension!

Om du vill ha det bästa för din hud.

Estée Lauder Double Wear Light är marknadens bästa foundation.

Doft: Neutral, med inslag av medicin. Jag vet ingen foundation som doftar gott.

Färg: Finns i tio olika nyanser. Jag kan ha både 2.0 och 3.0, de smälter in så bra i huden att det inte är så petnoga. (Köp två och blanda, de räcker ju lika länge.)

Pris: ca 370-445 kronor för 30 ml. Dyrt, men för mig står valet mellan en hundra kronor billigare sort som inte är bra och ett nytt ansikte varje gång jag har lust. Dessutom är den o-s-a-n-n-o-l-i-k-t dryg (jag köper bara dryga produkter, en bra produkt räcker alltid långt, annars är det inte en bra produkt, häpp!)
Jag har haft den där lilla yttepytteförpackningen i över ett år. Märk väl, jag använder inte foundation varje dag, inte när den kostar 445 kronor. Vidare så torkar jag mig inte i stjärten med sedlar.

Resultat: Du kan inte se att någon bär Double Wear Light. Eller jo, om du ser någon med ett perfekt ansikte så är hon antingen född med det eller så har hon spenderat 445 kronor riktigt smart. (Maybe she’s born with it, maybe it’s Estée Lauder)

Huden blir jämn med snygg naturlig lyster och känns återfuktad, aldrig fet. SPF 10 är ju inte mycket att ringa hem om, de får hemskt gärna uppdatera och lansera SPF 25.

Double Wear Light sitter hela dagen och det är ett otroligt lyckat resultat eftersom jag är ett fettofejs på vilket sminket åker runt som en rå äggula i en margretheskål. Det här är en foundation som är vad den heter, light. Den är inte heltäckande men den gifter in sig så fint med huden, du kommer aldrig vilja gå tillbaka till ”dölj allt”-masker.

Detta lilla mirakel på tub får fem av fem alla dagar i veckan.


Bilder tagna alldeles nyssens, åtta timmar efter applicering.

  1. SB skriver:

    Verkar jättebra! Måste testa. Dyrt smink är oftas värt sitt pris enligt mig.

Comments are closed.

LOADING..