The dream body

Kärleken till en bit tyg.

En body att lägga ner i BB-väskan som jag kommer glömma att packa. Men ändå.

Det allra första plagget. Det som ska tvättas och torka i solen och sedan varsamt vikas ner och läggas i en ren väska så att det inte blir besudlat. Den där lilla bodyn som man tittar på med misstro, nej, det kan inte vara så att jag ska få ett barn som ska bära den där. Det är för orimligt.

Napp och blöja och gose och presenter får barnen ordna. Bodyn vill jag köpa.

body

Anïve for the minors.

body2

Bobo Choses.

body3

Mini Rodini.

body4

Pippi.

body5

Mini A Ture.

body6

Ebbe Kids. 

body7

Katvig. 

body8

Mini Rodini.

 1. Pippi-bodyn. Ursöt.

 2. Ulrika skriver:

  Är det en hemlis vad Monas lillebror heter? Du bad om namnförslag, jag gick igång, men nu nada… Varför får man inte veta vad han heter? Egentligen inte alls viktigt, men ändå lite konstigt att du aldrig nämner honom med namn. Eller är det bara jag som tycker det är konstigt och inte förstår varför?

 3. Cathy skriver:

  Återigen, du som är expert – vad bör man packa till lillen i förlossningsväskan, alltså vad bör lillen ha på sig på, främst för hemfärden? Vad klarar ni er inte utan på förlossningen och BB? Vår förstfödde är beräknad 1 sept. Snälla snälla dela med dig i ett inlägg!

 4. Helt orelaterat till detta inlägg, jag har en fråga till podden: varför har inte du och Elin samma dialekt? Hon har de klassiskt kalmaritiska icke-r:en medan du ju faktiskt har bokstaven r i din vokabulär. Har du tränat fram R? Heja gröt-R fast det är fult!

 5. Biggan skriver:

  Du bara måste ha en från Bonprix. I ekologisk bomull med en giraff eller krokodil eller lejon. Nä vad tusan. Det är ju fempack. Du får allihop. Bara klicka hem.

Comments are closed.

LOADING..