I annonssamarbete med ZENDIUM

Namnam och vita tänder som är fresh!

Tandkräm som är bra för mig är också bra för dig.

Här sitter jag och borstar tänderna på en pall. Eftersom jag får stockben om jag står i de rekommenderade två minuterna.

IMG_4952

Som gravid vill jag vara extra rädd om de goda bakterierna i munnen, eftersom det finns sådana. Zendium tar bort bakterier, men inte de vi vill ha kvar. De goda bakterierna gör munnen frisk och hälsosam och eftersom tandköttet är extra känsligt nu känns det skönt att Zendium är så mild och bra för mina tänder.

Zendium hjälper mig att ge munnen ett naturligt skydd, utan en stark tandkräm som löddrar munnen full. Det är med tandkräm som det är med schampo, det ska vara milt och skonsamt och inte löddra alltför mycket.

IMG_5008

Fresh+White är min favorit, eftersom jag jobbar med media.

För ett par år sedan tog en tandblekningsklinik kontakt med mig och undrade om de fick bjuda på en behandling. Jag svarade då att jag var väldigt nöjd med mina tänder, men tack ändå.

Pinsamhet uppstod och de bad så hemskt mycket om ursäkt.

Ingen fara alls, det är alltid trevligt att vara påtänkt, men jag nöjer mig även fortsättningsvis med en kompetent tandkräm som är snäll mot mina tänder.

P.S. Den smakar gott! Och jag slipper tårar i ögonen av xylitolöverdos.

 1. Marie skriver:

  Läste inte en rad av texten för allt jag såg var ditt går. Jäkla va snyggt!

 2. Szofia skriver:

  Men måste du vara så inihelvete snygg även när du bara borstar tänder? 😯

 3. Jojo skriver:

  Hej Zendium!
  Hur vet tandkrämen vilka bakterier som är snälla och vilka som inte är det? Hur kan den selektivt bara ta bort elakingarna?

Comments are closed.

LOADING..