Oj, vi är så lediga!

Jag har tagit kolumnistledigt i juli, det går bra nu!

Boken har gått till tryck. Det är ingen härlig känsla, om ni trodde det. En bra känsla är sådant man råkat ut för när man har andra jobb. Jobb där man inte vaknar upp mitt i natten med svett I ÖRONEN därför att man glömde faktakolla om katter har fem klor. (Det har de, på framtassarna, och fyra klor på baktassarna. Det beror på att de mest mördar framåt. Det där sista är en sanning jag hittade på.)

Att skriva bok är hemskt. Att ge ut en bok är att få en bebis och vara livrädd att alla ska tycka att den ser ut som Helmut Kohl i body.

Så varför skriver jag då? Därför att skriva är vad jag kan.

Jag är lite bra på att vara gravid också, märker jag, men Joachim säger att det inte är ett jobb. Och om det vore det skulle han helst se att jag skolade om mig. 

Asch, vem bryr sig om vad han säger! 

Barnen har sagt sitt, nu är alla på samma sida: de vill ha en syster. Men jag undrar jag. 

 1. Marie skriver:

  Nu är jag inget proffs och spenderar noll tid på Familjeliv (är det ens där man hänger nuförtiden?!), men visst är det väl den där formen de ”insatta” hävdar/påstår/vet/kallar ”tjejmage”? Jag testar att skrika det lite i glad falsett:
  ”Ooooooooh, men det bliiiiir en lillasyster!!! Helt säkert!!!! Så där har minst hälften av alla mina kompisar sett ut och nära hälften av dom har fött tjejer!!!! Myyyyyyz!”
  :)

 2. inna skriver:

  Klart att det är en tjej! Ha en fin sommar!

 3. Anna skriver:

  Underbar mage, och underbar bikini! Var är den ifrån?

 4. Hej Malin,
  Har en fråga jag bara måste få ställa. Inte har du varit på språkresa till England, Bournemouth? (typ -94 om jag inte minns galet) Gick igenom en massa gamla kort härom dagen och snubblade över ett klasskort från språkresan där det finns med en tjej som är extremt lik dig. Var en stor klass och minns bara namnet på några stycken. Om så ej är fallet så har du en dubbelgångare. Har väl säkert fel, men var bara tvungen att fråga.
  Ha en fin sommar :)
  / Ingrid från Umeå

 5. Steve skriver:

  Surrogatmamma? Som bisyssla liksom. Men hur kan man ha så vacker mage??!

Comments are closed.

LOADING..