Mitt förflutna

”Hej Malin, Har en fråga jag bara måste få ställa. Inte har du varit på språkresa till England, Bournemouth? (typ -94 om jag inte minns galet) Gick igenom en massa gamla kort härom dagen och snubblade över ett klasskort från språkresan där det finns med en tjej som är extremt lik dig. Var en stor klass och minns bara namnet på några stycken. Om så ej är fallet så har du en dubbelgångare. Har väl säkert fel, men var bara tvungen att fråga. Ha en fin sommar, Ingrid från Umeå”

Svar: Det är jag! 

Min kusin Åsa och jag på vårt stora äventyr. Åsa är blond och hade bandage på foten (eller knät?) om det finns en sådan individ på bilden.

Åh, Jurassic Park på storbild, pärlor i håret och de där panflöjtsjackorna med luva. Vi åt frozen yoghurt på promenaden och ingenting till lunch eftersom maten hemifrån var vita trekantiga mackor och Kelloggs frosties i miniförpackning.

Och på discot dansade vi till Mr Vain. 

Ingrid, kan du inte ta kontakt på messenger så att vi kan minnas tillsammans? 

  1. Men häftigt, då var det ju du Malin på bilden 👍 Checka din messenger 😀

  2. Lina skriver:

    Vill oxå se bilder! Själv var jag i torquay -93 :)

  3. Biggan skriver:

    Men åh. Detta är för ljuvligt. Vi vill höra mer!!!! Ursäkta reklamen men på min blogg idag om att överleva när ens barn knappast gör det. graamusen.blogspot.se

  4. Marie skriver:

    Amen BILDER!! 😁

Comments are closed.

LOADING..