Beyonce och tvillingarna

Vet ni att det finns vuxna kvinnor som tycker att Beyonce är en dålig förebild eftersom ”så där ser man inte ut när man precis har fött tvillingar”.

För det är ju bara när man är nyförlöst med tvillingar som man inte ser ut som Beyonce.

Det ska väl finnas en idiot till allt, antar jag.

Beyonce är vackrare än alla. Detta vet unga tjejer och de mår inte dåligt av det. När jag var arton kunde jag tycka att det var lite trist att jag inte var lika snygg som Liv Tyler i Armageddon. Men det gick över relativt fort. 

Jag visade Beyoncebilden för min fjortonåring (jag älskar när jag får populärkulturnyheter före henne) och hon blev så glad att hon nästan började gråta eftersom allt hade gått bra med bebisarna.

Hon kommer inte växa upp till en ung kvinna som får barn och går in i en livskris därför att hon inte ser ut som en modell i en buxbomsöppning framför begravningsblommor med arton meter smaklöst tyg runt sina bebisar. 

Om man känner att man vill säga något förnumsigt och självklart till sina döttrar så kan man ju förklara att med många miljoner, perfekt ljussättning och världsberömd fotograf så kan alla se ut som Beyonce. Nåja.

Att vuxna kvinnor alltså ägnar sig åt att problematisera ett konstfoto för att de själva inte kommit över sin känsla av otillräcklighet är bara sorgligt. Att de dessutom gör det ”för unga tjejers skull” är pinsamt.

Väx upp. Queen B är Queen B, och det fattar alla.

Utom ni.

 1. Jag tycker att bilden är konstig. Varför skulle hon vilja framställa sig på det sättet? Finns ju tusen varianter på bebisbild som varit mycket finare. Sen är det ju väldigt illa att hon photoshoppar sin mage, det är en dålig förebild. Varför ens visa magen?

 2. Sandra skriver:

  Jag gillar hennes hander, den ena haller foten pa en tvilling och den andra later lillfingret halla huvudet i styr pa den andra. Liksom kontakt med bada pa ett privat satt om man bortser fram allt runtomkring.
  Soker du ideer till din egen kommande fotografering?

 3. Fnulan skriver:

  Håller med, word på den, Orka bry sig och vara bitter över andra snyggingar. Jag önskar att jag med hade kunnat visa upp kroppen som hon. Photoshoppad eller ej, nja, det får vara upp till Drottningen her self.
  Däremot så tycker jag inte alls om bilden, men den ska säkert stå för något =)
  Ha en kalasdag!

 4. Loppan skriver:

  Hon är Queen av Photoshop! Magen man glimtar på bilden lär ju vara fixad bla. Loppa

 5. Min reaktion på denna bild är: ”Av alla tänkbara bilder var det DEN HÄR hon valde?!” Jag antar att hon vill presentera dig som en sorts modern Madonna. Är hon katolik? Själv tycker jag att bilden är rätt ful, men förstår att det är konst. Bara inte min typ av konst. Sedan kan man ju egentligen inte se hur hon verkligen ser ut med allt detta tyg överallt. Jag hade nog reagerat om hon stått där i något mer åtsittande.

Comments are closed.

LOADING..