Mer om Beyonce

Pernilla:

”Men Malin, du tror väl inte på allvar att unga tjejer inte påverkas av att att bara se en massa perfekta kroppar i sociala medier och att det inte bidrar till kroppshets och dåligtmående? Det är väl alldeles självklart!!? Jag tycker offentliga personer har ett jätteansvar där och blir skitprovocerad av den uppenbart opererade eller retuscherade magen. Varför inte bara täcka över den istället?”

Svar: Men Pernilla, nu pratar vi om Beyonces bild, eller hur?

Kom tillbaka när du vill diskutera den specifikt, eftersom det var det jag gjorde. Jag ifrågasatte att unga tjejer skulle tro att man ser ut som en extremt stylad fotosession när man har fött barn.

Det är lika dumt som att titta på David LaChapelles foto av Drew Barrymore och tro att det är så man ska äta sin bröllopstårta.

drewb2

drewb

 

 1. Emma skriver:

  Hej Ingela! Jag förstår. För mig låter det som att du ska leta efter en A-linjeformat klänning så du slipper korvet på ryggen. Det finns rätt många rakare och a-formade klänningar i handeln just nu pga 90-talsmodet. Sen går du till en skrädare/kemtvätt som syr upp den åt dig om du inte vill/kan/orkar syr själv. :)

 2. Sara skriver:

  Hej Malin.
  Ingen bråkkommentar här. Du brukar ha så bra stiltips (fjäsk fjäsk). Jag undrar om du har tips på bra baddräkter. Jag vill inte ha en baddräkt som ser ut som att jag ska simträna med utan en snygg baddräkt som passar en 30plussare som fått barn och gärna att den kan användas som topp till kjol på kvällen också. Tack på förhand!

  1. Ganni! Samt: Paula beachwear, Noa Noa och Scampi. Där har du vackra badplagg för kvinnor med hylla och låda.

 3. ingela skriver:

  Hej Emma och tack för grattis :-) Men jag vill ha klänning! En som är jättefin men inte så klänningsaktig och som jag ser snygg ut i. Det är mitt största problem med klänning. Tuttarna får liksom aldrig plats och ser ut som en inklämd Skogaholmslimpa och min rygg är för kort så det korvar sig och nu ska vi inte snacka om längden på klänningar. Eller brist på min längd som enligt den blivande maken är på gränsen till dvärg. Hela 154,5 cm mäter jag. Vadlångt – jo tjena….
  Jisses! Ibland ösnkar jag att vi gifte oss i mjukisbrallor eller cykelkläder för då ser vi iaf ut som vanligt.

 4. Emma skriver:

  Hej Ingela! Förlåt för ett råd du inte bett om men du behöver inte ha klänning. Min mamma bar vida svarta byxor och en vit topp i spets när hon gifte sig borgligt. Jättefint! Våga vägra klänning! :)

  Och grattis! :)

Comments are closed.

LOADING..