När man är trött, då fulbloggar man

Och det här är fulblogg bortom all rim och reson.

Mina favoriter från senaste H&M-katalogen!

Den här blusen.

Den här tröjan.

Dem här klänningen.


Den här tröjan. Och byxorna för all del.

Så, är ni inte glada att ni läste det här inlägget?

Nu ska jag äta vindruvor i soffan och se ikapp Judge Judy. 

 1. Den blåglittriga tröjan finns nästan exakt samma (flera stycken!) i den fantastiska second-handen som jag inte minns vad den heter, längst ner på Larmgatan mot Baronen, (och som jag saknat sen jag slutade plugga i Kalmar och flyttade därifrån 2002). Eller det fanns iaf i mitten på juli när jag startade semestern med Kalmar/Ölandbesök… (Tänkte när jag sen såg HM-katalogen att de nog skulle gå åt snabbt).

 2. Malin skriver:

  Fascinerad, eller kanske snarare förvånad, över att det fortfarande finns riktiga postorderkataloger!
  I papper!
  Som man kan bläggra i!
  Ack ljuva 80-tal i Norrlands inland! Vår/sommar-katalogerna kom i kallaste vintern, då bläddrade man och drömde om ljumma sommarkvällar som när de kom blev förstörda av myggen!

 3. Behöver verkligen den där rosa stickade tröjan i mitt liv! NU!

 4. Anna skriver:

  Fulblogg schmulblogg. Nej, men det var väl snygga grejer! Men nu önskar jag mig en finblogg. Kan inte du visa upp klänningar som går att gifta sig OCH amma i, som kostar skjortan. Alltså typ lika mycket som en skjorta, kanske max tusen. Vita eller nåt som in liknas vid vitt. Och jag är ganska kort, 1,60 och har en degig mage som gärna kan kan trollas bort lite. Snälla snälla?

Comments are closed.

LOADING..