”Jättemånga bebisbilder”-inlägget

Kameran låter klick klick.

Första och andra dagen med bebis.

Version 2

Sådärja. Det var väl inte så farligt?

IMG_7259

Stunden när syskonen trillar in i det där sjukhusrummet. Det finaste en människa kan uppleva.

IMG_7356 (1)

Hej, jag är en lillebror.

IMG_7284

Farmor och farfar: inspektionen.

IMG_7301

Morfar: inspektionen.

Mormor var sjuk. Men bebisen går ju ingenstans.

Version 2

Systrarna. Imponerade, golvade, förälskade.

IMG_0758

Minns ni när man gick i nian och kunde visa upp sitt bebissyskon för sina kompisar? Nej, just det. Ett lyllo är vad hon är.

Version 2

Loa kom förbi och såg förhållandevis stor ut. Fem månader och en dag, gossarna emellan.

IMG_0644

Moster och Fredrik.

IMG_7396

Och Jasmina.

 1. Stort grattis till en sådant sött barn! Åh vad kul att dina barn uppskattar minstingen så. Härliga bilder på nyfödd och övriga familjemedlemmar 😍

 2. Det är det här som gör att man överlever den här bistra vardagen och vågar tro på framtiden. Kärlek i massor och stort grattis än en gång. Agent 00mamma. Med rätt att älska och vårda i all evighet..

 3. Stort grattis till hela din fina familj! Han kan räkna med mycket kärlek många år framöver, det känns säkert.
  Jag har precis läst ut ”Farmor dör”, älskar den! Jag gillar din formuleringskonst och skrattar högt emellanåt trots det allvarliga ämnet. Nu väntar jag redan på nästa
  ( känn ingen press😍), den här boken slukade jag, läste ut den innan jag hunnit betala den.
  PS. Älskar Elins julgranströja👌

 4. Jag minns när jag gick i nian och kunde visa upp mitt bebissyskon för mina kompisar! Och det minns mina kompisar också! (Men inte min lillebror som ju var bebissyskonen och som nu blivit så stor så att han gifter sig om några veckor).

 5. Först och främst: Stort grattis! Vilken underbart ljuvlig skatt. Att få se bilder på alla dina fina barn är verkligen underbart. Du speglar flerbarnslivet så otroligt fint och ärligt och får mig ibland att önska mig många barn, även om jag tror att jag skulle ha svårt att hantera/räcka till/klara sorlet av fler än typ två-tre. Men kärleken i en familj med så många medlemmar verkar helt magisk! Som att det liksom växer dubbelt för varje familjemedlem som tillkommer. Oj vilken svamlig kommentar. Men stort tack för att du delar med dig, inspirerar och visar detta. Grattis och kram!

 6. Stort grattis!! Så mycket kärlek i dessa bilder! Och sicken ljuvlig bebis sen! Vill grina lite när jag ser bilderna på alla syskonen och hur dom ser på lillebror. Får mig att tänka att det nog blir väldigt fint med fler barn även fast kommande storebror redan hunnit fylla 7 och åldersskillnaden blir stor.

 7. Men alltså jag smälter! Vilka ljuvligheter! Grattis till lillebror! Detta får mig bara att bli ännu mer säker på att jag också vill ha en 4-5 stycken. Önskar er en underbar första tid ihop <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..