FREDAGSHUS! PÅ MIN ÄRA! OCH ER!

Malmö

Jag skulle nästan kunna bo här enkom på grund av balkongräckets utformning.

Om man inte har plats för ett bibliotek så kan man skapa en litterär gång. Så kan man ta sig lite Giftas, Gösta Berling och Gentlemen i farten!

Jag gillar inte köksöar.

MEN.

Omg omg omgående vill jag ha en.

Mer Malmö!

När det ser ut såhär på utsidan så bryr jag mig inte om hur det ser ut på insidan. Det kan ligga kanyler och råttlik på tidningspapper från 1986 därinne, jag älskar huset oinskränkt.

Åh! (Sluta med filtarna, SLUTA) men ändå, Åh!

Golvet, ytan, rutorna alltihopat, denna vy sparkar jag inte ur sängen. (Och se på filten därborta, den ligger inte uuutdragen över golvet!)

Stockholm

Nu behöver jag en lila soffa med matchy matchy art work som liksom suger in mig i rymden.

Djurhuvuden är en dealbreaker i fredagshus, men jag upptäckte det precis nu och bebisen är på väg att vakna. Men notera att jag HATAR skelett på väggarna.

Om man har denna lampa behöver man ingenting annat. Kanske syre och vätska, men i övrigt räcker det med lampan och en positiv inställning.

  1. Älskar när du presenterar fredagshus och kommenterar dem, men nu rekommenderar jag att du genast ska sluta drömma om den lila soffan på bilden. Vi har en identisk. Den är snygg och HEMSK. Obekväm och feldimensionerad, och om du synar den på mäklarbilden noga så ser du ytterligare ett karaktärsfel: dynorna blir alldeles sneda när man sitter på dem. Sverker skulle kasta den i soptunnan omedelbart.
    Om du vill ha den ändå så kan du få vår.

  2. Men du Malin, Bergling var spionen och Berling var kavaljeren på Ekeby 😉. Med viss reservation för att det var Ebba som sa Bergling och att det var en del av skämtet. Roligt var det i vilket fall 😊

  3. Älskar att du fick med en liten pik till en viss politiker…. boktapeten 😂 ( PS. vilken underbar familj du har ).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..