Idag

har vi fotograferats för jätterolig sak som händer snart!

Vi har hängt med Elin och ätit mysfrukost med frallor och dyr juice!

Vi har ätit Malinsallad till Judge Judy, som handlade om hundslagsmål.

En hund fick sin tass avhuggen, en annan hund spottade ut hunden och då trodde ägaren att det var hennes hund som bitit av den. Det var det.

Judge Judy ÄR det roligaste på tv.

Ikväll har de planerat säsongens första träning och lagat ris med panerad fisk.

Joachim sätter honom i soffan och håller på. Jag vill inte att han gör så. Inte för att jag är rädd att han ska ramla ner (DET ÄR JAG FÖR ALL DEL OCKSÅ) men jag tycker faktiskt att han är nyfödd. Vi ska inte hasta på med sådana saker.

”När kan han börja med hoppgunga?” undrar storasyster.

”Shut the fuck up”, säger jag nästan då.

Nu har vi bäddat rena lakan och Gosse sover. I sin säng. Det blir en lång natt och sedan ska vi upp tidigt för att sjunga för älskade lilla Madada.

  1. Sandra skriver:

    Beratta garna vad Malinsallad ar! Sarskilt om det ar latt, ej tidskravande och gott. Vilket jag antar det ar, busy men med hog standard som du har. Ja tack till sallad. Har i Australien gor jag ibland till min sallad nagot vi kallar kanguruskit: hetta en stekpanna, rosta en nave solrosfron i den, nar de borjar brannas slang i en skvatt balsamvinager och ror runt. Slang pa salladen, succe! Eller at som de ar.

Comments are closed.

LOADING..