Fem år senare

2013 fick han en hård start i livet, men sedan den dagen har han haft det mjukt och fint. Igår blev han fem år.

Vi åkte mycket tåg med Elin eller Jasmina.

Till jobb på Bingolotto tillexempel. Då passade han på att bajsa på både Jasmina och sig själv. Skönt att vara naken. Naken och söt.

När jag åkte till Stockholm för jobb i ett par dagar blev saknaden för stor. Då åkte moster Elin upp och tog med sig det lilla älskade livet. På tåget gjorde han stor succé genom att leka tittut med sitt fejs.

Fina fjunet som flyger i vinden.

Efteråt undrade jag om jag verkligen lät honom ha ett oskalat äpple.

Hon läser ”Dagbok för alla mina fans” för sitt fan.

”Var vill du äta på din födelsedag?” frågade vi.

”Där de friterar allt”, svarade han.

Det är så fint att gå på restaurang tillsammans, alla sju. Skönt att inte vara rädd att alla ska tycka att barnen beter sig illa och sån smörja. Släpp rädslan och skammen, föräldrar överallt!

Allt på restaurangen var mysigt och bra.

Sedan kom vi hem.

Joachim åkte till Hossmo BKs första träning för säsongen och jag bollade fem barn som inte gjorde som jag ville. Jo, tjejerna var extremt behjälpliga och snälla. Men triss i gossar vägrade lämna datorn på grund av ”MITT I EN BANA”, vägrade gå och lägga sig på grund av klassikern ”VILL INTE”, vägrade ligga för sig själv på grund av ”HALLÅ JAG ÄR INTE ENS FYRA MÅNADER”.

Spring spring spring och lagd unge gjorde sig själv olagd tusen gånger.

Sedan bestämde sig Gosse för att köra röjröj till klockan 01:30 samt korva runt i sängen hela natten.

Nu ska jag skriva texter, städa, baka bullar, köpa bröd och andra grejer, hämta barn och fixa med kalas.

Okej, hejhej.

  1. Maria skriver:

    Har läst din historia om Stellans förlossning med tårar i ögonen och smärta i hjärtat. Var själv nära att förlora min trea vid förlossningen, när hon höll på att dö i magen i v40. Själv känner jag mig så klar med min klan, men jag är glad och kan känna din lycka i att du också vågade skaffa femman. Att Stellan faktiskt har gjort dig så hel <3

  2. Maja skriver:

    Men herregud så hemskt, jag syftar på den länkade artikeln. Vilken jävla mardröm. Har ju läst lite om detta i En mamma blir till men detta kändes ännu mer i magen, FY. Har du varit lika rädd under den senaste graviditeten?

Comments are closed.

LOADING..