G’natt

Nu ska vi sova. Haha, nej det ska vi ju givetvis inte. Men vi ska ha det mysigt. Amma varannan timme, pussas och kramas och somna om i varandras armar på diverse pölar. Bästa nätterna i mitt liv!

Natten till idag lyssnade jag på en mordpodd så ryslig att jag klockan 04:14 låg och inte kunde somna om, trots att Gosse sussade sött i min armhåla. Vilket slös!

Jag låg och väntade på att en mördare skulle ”lösgöra sig ur skuggorna” och hacka mig i bitar.

Till saken hör att jag hade ammat på mitt högra bröst och verkligen behövde ligga på min vänstra sida. Men det skulle innebära ett byte av plats på Gosse och mig, och jag ville verkligen inte ligga närmast mördardörren. Ja, ni hör ju, jag använder min lille bebis som skydd mot ondskan.

Det är verkligen inte okej.

Nu ska vi sova och jag lovar att vara en bättre mamma i mörkret den här gången. Ska bara lyssna på Spanarna och USA-podden. De enda som kan komma in genom dörren i natt är Ingvar Storm och Donald Trump, och det fixar jag.

Jag tar hand om dig i natt, min skatt.

  1. Men vilken podd var det då?? Behöver något nytt att lyssna på! :)

  2. Anna skriver:

    Jamen vilken podd är det då? Jag har slut på dokumentärer och behöver mer mord i mitt liv! Och inte är jag skrajsen heller. Bara för spöken. Jag var tvungen att sluta lyssna på Spöktimmen.

  3. Lina skriver:

    Mäh, du kan inte säga A utan att säga B. Vilken lyssnade du på? Jag behöver tips!

  4. KJ skriver:

    Laddar oxå för en natt i amningens tecken. Blandat med överraskande kaskadspyor alla exorcisten (sånt slöseri på slut-ammat bröst). Min enda fråga är: vad heter den rysliga podden?

Comments are closed.

LOADING..