Kärlek

I fredags hade vi mysdag hos Jasmina.

Vi skrattade åt saker på det sättet då man måste sätta sig på golvet med hälen hårt tryckt mot kisseriet, i förväg, för att förhindra påkissning.

Fråga: Kan man lukta så mycket på en bebis så att doften tar slut? Vi har provat och finner att: nej.

Idag pillar vi med lite småsaker i det egna hemmet. Vi hänger tvätt och lyssnar på P1. Emellanåt lyfter jag upp Gosse och snusar honom i nacken.
Han vill gärna stå upp i knät på spända ben. Hela tiden med en lång, kall, sträng av klar saliv från mun och ner på min tröja. Dregeltråden skapar en liten mörk fläck på det ljusgrå tyget. Gosse tittar på fläcken han precis skapat som vore den det mest fascinerande han någonsin beskådat. Jag älskar detta med bebisar. Så låga krav på underhållning.

 

 1. M skriver:

  Kan inte Jasmina börja blogga undrar jag?! Hon verkar ha ett intressant liv med sin man, hans dotter (?) och deras två gemensamma. Undrar hur de träffades, etc. Och hennes resa från forna Jugoslavien till där hon är idag. (Jo, jag har ett liv ;-)) men är alltid nyfiken på nya intressanta bloggar, har bara två jag gillar, din och en annan.)

 2. Monika skriver:

  Vad härligt det låter! Kan inte låta bli att undra;
  1. Var träffar man vänner som man skrattar så mycket med? När man är 30+ och introvert?
  2. Hur är det möjligt att det inte börjar dra i din systers livmoder när hon ser sin söta systerson? Vem som helst blir ju sugen på att skaffa barn vid blotta åsynen!
  Okej då. Jag utgår från mig själv, valet är fritt jadijadija. Blir bara nyfiken.

Comments are closed.

LOADING..