Idag för fyra månader sedan

kom Gosse.

Det känns som länge sedan, men tro inte för ett ögonblick att jag har glömt smärtan.

Att vi pysslar med barnföderi. Att vi överlever något som gör så fruktansvärt ont. Jag är fortfarande förundrad.

Det händer att jag ibland längtar mig tillbaka till förlossningen för att klara smärtan bättre, att hantera allting lite mer proffesionellt, inte skrika så förbannat högt.

Vilken idiot. 

Igår frågade jag barnen om de ville höra exakt hur jag skrek när Gosse kom ut. Då ville de genast veta under vilken förlossning jag skrek högst. Sedan påminde ett barn ett annat barn om att det var under sagda persons födelse som mamma bajsade på sig varpå den personen blev kvällens driftkucku.

Föräldraskapets pandoraaskar man öppnar och inte kan stänga igen.

Värt det.

Värt det.

Värt det.

Värt det.

Jättevärt!

 1. Erika skriver:

  Och jag vill bara tilläga att jag vet att du vet att du har 5 barn. Det är högst osannolikt att du utesluter dom pga minnet. Och jag vet att du skriver om dem och uppmärksamar dom lika mkt och du har ju faktiskt skrivit om dom på detta inlägg. Och jag kan tänka mig att Gosse är det tacksamaste av barnen att fota o skriva om! Ja du hör ju. Jag saknade bara de andras bilder under varje ”värt det” Nog om det nu.

 2. Erika skriver:

  Grattis Gosse, tiden går så fort! Men hallå Malin! Du har ju fem barn. Det är 5 gånger värt det på de andra också. Inte enbart 5 gånger på Gosse (tänkte mest på att det är 5 bilder på honom) Appråpå vad du kan skriva mer om liksom.. dina andra gossar o töser. Annars är det mesta du skriver om tillfredställande. Det är därför jag läser din blogg. Inget hat eller elakt menat även om det må så verka! Jag inspireras av dig och din inställning till barn/familjeliv. Jag ska ha minst 5 barn har jag bestämt. Jobbar på nr 3 och är 31 år gammal…det SKA nog gå :)

 3. JMC skriver:

  Skrattar och blir tårögd över samma inlägg. Det är bara därför din blogg är bäst!

 4. Emma skriver:

  Åh även min lille gosse blir 4 månader idag❤️ Njuter så mycket av den här lilla trean, sista i flocken för här blir det inte fem barn😁

 5. Monika skriver:

  Älskar bilder på dina fina barn och allra svagast är jag för Gosse bilder! Kommer ju ihåg när min egen pojke var en liten gosse…oj så mycket känslor på en och samma gång. Tack för att du delar med dig!

Comments are closed.

LOADING..