Vilket är värst att göra i sängen?

Röka eller blogga?

Röka?

Okej, bra, för jag gör bara det andra.

Man ska inte ta med sig jobbet när man ska varva ner och sova. Men på den andra sidan om vår sovrumsdörr pågår så mycket lull-lull och distraktioner och disk och svammel och röra. Här inne är det zen. Bland bebiskläder, nattblöjor och amningsinlägg. Men ändå. Zen.

Sen blir det ännu mer zen. Zenare i livet.

Jag ville bara berätta att jag återigen varit en duktig förälder som spelat spel med mina barn. Vi plockade fram Jeopardyspelet som vi inte spelat sedan minst 2005.

Hela familjen samlad, händerna på knapparna, lappar och pennor redo i den händelse någon får en dubbelchans.

Och så hittar ett barn den här lappen i blocket.

  1. Steve skriver:

    Elin! :-)

  2. Biggan skriver:

    Åh.. Vem är det.. Vem är det. Är det Malin skitsvårt att förklara.. Är det ett av barnen då dör DE skämsdöden. Är det din pappa skrattar jag också ihjäl mig. Men visst är det väl Elin??? Är det Jasmina.. Nä då tror jag inte mina ögon. Varför är detta så himla kul.. Jag vet inte. Jag bara garvar. Det kanske man inte ska. Man ska nog beklaga… Så tråkigt att någon har klottrat en penis. Så himla tråkigt. Jag beklagar detta. Eller.. 😂🤣

  3. HAHAHAHA…så roligt…ser framför mig din min när du upptäcker att barnet ser bilden…å sen tittar upp på dig…å du måste förklara…

  4. Alltså, blir jag avstängd om jag skriver vem det är? Vet hon om att du lagt ut den här?!?

Comments are closed.

LOADING..