Acne del 2

Snart kommer människor hit och filmar oss. Av den anledningen är jag uppe och fixad innan klockan nio.

Att lämna Gosse i sängen på morgonen är värre än alla Titanicdörrar på havet-scener.

Goodbye my loooove. Så känns det.

Här finns veckans kolumn. Om Acne och modeller och så.

 1. Sandra skriver:

  Var har du köpt din tröja?! Vill haaaaa 🙂

 2. Anna skriver:

  Eva och Sofia: Ni sätter ord på det jag känner. Tack!

 3. Eva skriver:

  Jag brukar gilla dina kommentarer om att man inte ska jämföra sig med modeller eller Beyonce, deras jobb är att vara snygga och det är på annan nivå än vi vanliga dödliga.

  Men ett kritiskt öga behövs. Om det bara varit en av modellerna som varit sjukligt smal, blek och hålögd, om bara en stuckigt ut bland olika kroppar, då hade det varit personligt och offentlig mobbing att kritisera henne. Nu är det snarare fenometet, att man valt enbart till synes anorektiska tonåringar, som kritiseras.

  Modellerna har jobb och säkert hyfsat betalt tack vare sina kroppar. Jag tror inte att de går hem och gråter för att tanter i meddelåldern tycker att de är för smala. Om det är nåt som gör deras liv mindre glamoröst är det nog snarare hetsen på att bli ännu smalare för att ha en chans att komma med i nästa kampanj.

 4. Men snälla nån vad glad jag blir att fler än jag tycker att Bron är rörigt!? Orkar knappt titta faktiskt och jag VET att det står mig fritt att låta bli men då missar man ju diskussionerna på jobbet… Förra säsongen var likadan och en tråd nystades liksom aldrig upp, mycket irriterande! Nåja, är ju sannerligen ett i-landsproblem, hahaha! Gillar din blogg Malin, har läst sen barnen bara var två till antalet ☺️!

 5. Sanne skriver:

  Fattar inte varför man sätter på jättestora kläder på jättesmå modeller. Fattar inte heller hur det kan kännas ”uppfriskande” att modellerna ser ut att önska sig döden eller en sil till.

Comments are closed.

LOADING..