GOD MORGON!

Att försöka låta bli honom.

Åh, han sover som en liten rultig krok! Ska bara ta en liten bild. 

Oups.

”Eh, jag sov?”

”Fast okej, jag orkar inte vara sur längre, nu är jag glad, vad ska vi hitta på?”

Hans spjälsäng kan vi kalla för dagbädd, för det är vad han använder den till. På nätterna ligger han hos oss. Det är så mysigt och jag vill då inte vara förutan hans närvaro.

En kväll lyckades Joachim söva honom i spjälsängen vid 22:30. Sedan skulle jag alltså gå och lägga mig helt bebislös i sängen? Jag bara låg där som ett ensamt spån och tittade i taket. Joachim läste bok om Hans Rosling.

”Jag saknar honom”, sa jag.

”Han har det bra Malin” sa Joachim.

Men JAG hade det ju inte bra.

Jag låg och försökte läsa en stund men kunde inte koncentrera mig. Tittade på Joachim tills han blev störd.

”Malin, han ligger i sin spjälsäng vid våra fötter, du SER honom genom spjälorna”

”Men ändå”

Jag la mig på sidan och tittade in i väggen. Så hopplöst det hela.

Joachim släcker lampan och påbörjar sin insomning.

”Jag undrar vad han gör”

”HERREGUD”

Hoppas att denna besatthet av att ha bebis i armhålan växer bort.

  1. Åhå jag skrattar rätt ut av igenkänning. Mitt barn måste sova i min armhåla. När han ska sova i spjälsängen någon meter bort känns det i hjärtat och jag ligger och hoppas på att han ska vakna hela tiden.

    Psz Jag vill nästan väcka honom för att få se de där söta minerna som har bjuder på varje dag.

  2. Ja, pyjamasen!! Kan vara det sötaste jag sett, bebis och pyjamas ihop alltså. Går den att hitta nu?

  3. Åh förstår precis! Älskar att ha båda mina i sängen. 3,5 år respektive 9 månader. Storebror somnar oftast i egen säng men vaknar ofta nån gång framåt småtimmarna och flyttar över. Brukar ha minstingen i spjälsäng tills jag själv går och lägger mig och då ligger jag där och snurrar tills han vaknar. Så jag kan få sticka in bröstet i munnen på honom så han somnar om. Och JAG äntligen kan få somna intill. Annars ligger bara där och glor och undrar om han inte tänker vakna snart. Min mamma tjatar om att han ska lära sig sova på natten i egen säng men om inte jag vill sova själv, varför ska jag begära det av honom?! Har för övrigt din underbara ”godnatt spela spratt med din patt”-ramsa i huvudet varenda natt han är extremt tuttig Och då påminns jag om att jag ej är ensam!

  4. Anna: Jag har också en 8-åring som sover i min armhåla på nätterna. Mitt enda,högst älskade barn. Det är ljuvligt men jag inser ju att han,högst troligt,inte kommer att ligga där som 15-åring. Njuter av hur nätterna är nu.

  5. Hej! Vilken mysig liten kille du har. Var hittar jag pyjamasen? Håller tummarna att den finns i 92 till min lilla pojke. Ha det gott!

  6. Mitt barn har i sovit i min armhåla sedan han föddes för 8 år sedan.(jaja han har ju inte sovit i 8 år, men…..) Vissa dagar slår det mig att han kanske kommer sluta med det snart, då blir det svårt att andas. Jag har bara ett barn och kommer inte kunna få något mer barn, min hjärna vill ha minst fem barn så att jag skulle kunna ha ett barn i armhålan i många många år. Men nu blev det ett, ett barn som ska få allt det gos och den närhet som jag hade tänkt brassa på 4-5 barn. Så blev det.

Comments are closed.

LOADING..