I annonssamarbete med LOCOBASE

Krämen för det mesta

I samarbete med Locobase.

Vintertid är prövningstid för skinnet. Vårt mjuka skal som lider sådana kval.
Det är inte särskilt kallt ute men det krävs inte någon extrem kyla för att huden ska bli ledsen.

Min nioåring får skrovliga händer. Handryggen blir torr, sprucken och mörkt röd.

Min femåring får vinterläppar. Han ser ut som en clown, låt gå en väldigt söt clown.

Life hack: 99 av 100 barn avskyr att bli insmorda. Därför passar jag på att göra det i sömnen. Alltså deras sömn, att smörja in barnen när jag sover skulle bli alldeles för svårt.

Nioåringens händer smörjs in när han går och lägger sig så att krämen får verka under natten. Krämen är vit men blir ofärgad på huden.

Om vi kommer ihåg, det gör vi sällan, så smörjer vi även in på morgnarna. (Och så påminner vi om vantar)

Handfast unge, utan svid på övre näven.

Ännu mer life hack! Om man erbjuder det lilla barnet att få smörja in mamma så går det bättre.
Locobase svider inte, är doftfri och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Så den fungerar utmärkt att använda runt munnen. Här finns fjorton sekunder och tre steg till vintersäkrat barnansikte innan ni går ut.

Det gäller bara att vara tjatig och tråkig om det där med att inte slicka sig om läpparna.

Nästa gång jag ger mina fötter en omgång ska de få en stor klick Locobase över hälarna. Och om Gosses rumpa blir röd så får han det som eventuellt är kvar i tuben.

 

 

 1. Linda skriver:

  Åh Purelan! 100% naturlig och man behöver inte ägna en tanke åt att påminna om att inte slicka på läppar.
  Sedan är vanlig kokosolja oxå toppenbra! :)

 2. Mia+G skriver:

  Precis som någon annan redan har skrivit så är Purelan MAGISK för torra läppar, eller söndersnutna små näsor eller andra små torra eller irriterade områden. (Och ni glömmer väl inte att det är den enda räddningen för sönderammade bröstvårtor? Och den är helt ofarlig för bebisen att få i sig.)

  100% lanolin, och ja det är animaliskt (från ullfett) vilket kanske inte passar alla men den är helt 100% fantastisk. En liten tub räcker dessutom en hel evighet.

  Det låter som jag jobbar för dem, men det gör jag inte. Är bara frälst.

 3. Anni skriver:

  Universalkrämen som funkar för det mesta. Min dotter får fnösktorra ben under vintern och river och kliar sig. Vi har provat de flesta salvor men LOCOBASE är den enda som funkat. Smörj på efter badet och benen är mjuka och lena dagen efter.

 4. JMC skriver:

  Håller med – Locobase är krämen med stort K för oss torrisar.

 5. Jag fick nariga läppar i höstas och körde på med mitt vanliga Burts bees-cerat, men det blev bara värre och värre. Testade då Purelan bröstvårtskräm som är 100% lanolin och det försvann nästan direkt. Precis när man tar på det är det lite kladdigt, men när det värms upp blir det supermjukt och härligt. Lite otippat, men det är lätt det bästa jag testat. Läpparna har inte varit det minsta torra på hela vintern, vilket åtminstone är unikt för mig.

Comments are closed.

LOADING..