Hej!

Arbetet satte igång klockan 06:30 imorse.

Jag har alltid trott att jag är ett kontrollfreak, det är så lätt att anta att man är det, eftersom man är kvinna. Men när jag valde att sova, trots att jag visste att det borrades i källaren och folk filmade utanför sovrumsdörren. De följde med barnen och Joachim i badrummet, UTAN ATT JAG VISSTE OM DET VAR STÄDAT DÄR, och då insåg jag: jag har inget kontrollbehov. Och det är så skönt, det kom nog med fjärde och femte barnet. Det är ingen idé att försöka ha koll på saker och ting, för saker och ting låter sig inte kollhållas.

Jag gick upp vid 07:30 och åt frukost framför en svart tv, eftersom fibern fortfarande är extremt avgrävd. Men vad gör det, jag är kvinnan med befriande brist på kontroll! Wild and free! Careless!

Dessutom lyssnar jag alltid på P1 Morgon. Vid soffbordet sitter jag bara när jag vill ha extra mys, och det ville jag i dag. Gosse har haft enormt kontrollbehov hela natten, ett okontrollerat never ending bök har pågått.

Tur att det finns foundation. Estée Lauder Double wear light ska det vara.

 1. Pia skriver:

  Vad är det som filmas??ska ni vara med i tv?
  Nu blir jag nyfiken..oj då blir det må ha roliga kommentarer om grävandet o hantverkare kan man tro.
  🤣

 2. Emma skriver:

  Äumh, på tal om kontrollbehov så undrar jag om planering av graviditeter… Skulle vara intressant att läsa ett inlägg från dig på det temat. Vi försöker just nu få nummer tre och jag längtar. Ettan och tvåan gick mer eller mindre på första försöket men den här gången tar det tid. Jag vill såklart få en bebis så snart som möjligt men gärna inte så sent på året. Samtidigt har jag ju noll garantier för att det blir en bebis tidigt på året, det kan ju lika gärna bli nästa vinter igen…
  Har ni tänkt eller planerat nåt kring era barns födslar? Såklart finns det väl för- och nackdelar med alla årets månader. Fast lite fler fördelar med maj än med november kanske :-).

 3. Biggan skriver:

  Va 😮. Det hjälpte då inte med fem barn för mig!!!!!! Saker och ting låter sig visst kollhållas. Basta. Med vänlig hälsning kontrollfreak delux

Comments are closed.

LOADING..