Jag är emot vaccin

Varje gång jag har en liten bebis som blir stucken, då är jag emot vaccin. Kan vi inte sticka mig i låret och så pussar jag över vaccinet på honom? Så kan vi väl göra? Jag tror att det kan fungera.

Detta att han ska sitta där i knät med sitt leende och känna en massa tillit till världen och människorna i den och så bara HUGG MED KANYL OCH DET BRINNER I HUDEN.

Femte barnet, sjuttioelfte sprutan, och jag har ändå inte vant mig.

Så idag, klockan 10:30, var jag emot vaccin. Men nu är jag för igen.

 1. Ryser… minstingen fick första häromveckan. Skrek så hon blev illröd helt otröstlig! Hua. Men ack så nödvändigt.

 2. Hehe, vår BM antydde lite diskret att det kanske var lämpligt att fadern följde med i fortsättningen om det var sprutor på gång. Har därefter varken behövt se det eller smitta barnet med spruträdsla.

 3. Och sen kommer.. Kan inte komma på vad som gör gosebäbisar mer besvikna! Man får helt enkelt överkompensera med kärlek efteråt. 💓 💔

 4. Puh, skrämsel :-) Jag trodde att Du hade blivit en foliehatt, haha. Klart man kan pussa in vaccinet, så att det inte gör ont på bebbe.

 5. Här i Österbotten har vi kikhoste-epidemi pga vaccinationsmotståndet i nejden.
  Behöver påminnas av man (vars syster dog i kikhosta 3 mån gammal) att barnsjukdomar är livsfarliga – varje gång mina barnbarn ska vaccineras…

 6. Känner igen mig fullständigt i detta :) Man tar sig igenom det bara, till skillnad från yngsta sonens pappa som inte ens kan vara i samma rum :)

  En helt annan fråga till dig som åker tåg ofta. Jag har börjat välja tåg framför flyg men blir irriterad på att jag inte får de platser jag väljer. Blir lätt åksjuk och vill åka framåt men 80% av gångerna har de ändrat och bytt och jag åker bakåt. Har jag bara haft otur eller kan jag lika gärna sluta anstränga mig för att välja plats?

 7. Åh, nu skrämde du mig. Och gladde. Vaccination är en kärlekshandling. Kärlek till våra små och omsorg för vår omgivning.

 8. Nu var ditt inlägg skrivet med lite distans men är på riktigt skrämd av alla anti-vaccinfolk med foliehatt! Mvh sjukhudanställd som hanterar svårt sjuka i mässling

Comments are closed.

LOADING..